AtlasGlobal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

AtlasGlobal Windows 8 uygulaması ile bilet satın almak, iptal etmek, check- in yapmak oldukça basit.

Türkiye’nin en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden AtlasJet yenilenen adıyla AtlasGlobal’ın Windows 8 uygulaması hem tablet hem de masaüstü kullanıcılara hitap ediyor. Seyahat ile ilgili her türlü işlem uygulama üzerinden yapılabiliyor.

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda AtlasGlobal’ı tercih ediyorsanız Windows 8 uygulamasını kesinlikle indirmenizi öneririm. Uygulama sayesinde bilet satın alma ve iptal işlemleri için hem web tarayıcınızı açmak durumunda kalmıyor, hem de işlemleri daha kolay ve güvenli bir şekilde yapmış oluyorsunuz. Sadece üç adımda kredi kartınızı kullanarak biletinizi zahmetsizce satın alabiliyorsunuz. Bilgilerinizi kaydetmeniz durumunda sonraki bilet satın alışınızda bilgilerinizi tekrardan girmeniz gerekmiyor. Bilet satın almanın dışında iptal etme seçeneği de sunuluyor ve bunun uygulamadan ayrılmadan yapılabilmesi oldukça güzel.

Hem tablette hem de masaüstünde rahat bir kullanım sunan arayüz ile gelen AtlasGlobal Windows 8 uygulaması ile iniş kalkış veya gecikme bilgilerine erişmeniz, gideceğiniz şehrin hava durum raporunu alabilmeniz de mümkün.

Not: AtlasJet, mobil uygulamalarını AtlasGlobal olarak yenilemiştir.

Erkan Calp

AtlasGlobal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

AtlasGlobal, Türkiye'nin mobil cihazlardan işlem yapılabilen ilk havayolu uygulaması.

Mobil üzerinden işlem yapılabilen ilk havayolu şirketi uygulaması AtlasGlobal’ı (Eski adıyla AtlasJet), Android telefonunuza indirerek dilediğiniz an dilediğiniz yerde uçuşunuzu planlayabilir ve biletinizi zahmetsizce satın alabilirsiniz.

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda sıklıkla AtlasGlobal’ı tercih eden biriyseniz Android telefonlar için özel arayüze sahip resmi mobil uygulamasını kesinlikle indirmelisiniz. Sadece üç adımda uygun uçuşlarını görebileceğiniz ve kredi kartınızı kullanarak hem kolay hem de güvenli bir şekilde biletinizi satın alabileceğiniz uygulama ile uçuşlarla ilgili iniş kalkış zamanı, rötar durumu gibi bilgilerine erişebiliyorsunuz.

Check-in yapma seçeneği sunarak yolculuğa başlamadan vakit kazanmanıza da yardımcı olan AtlasGlobal Android uygulaması ile satın aldığınız biletlerinizin detaylarına da ulaşabiliyorsunuz. Dilerseniz uygulamadan ayrılmadan iptal etme şansına da sahipsiniz.

Herkesin rahatlıkla kullanabileceğini düşündüğüm tertemiz arayüz ile gelen AtlasGlobal’ın mobil uygulaması Jetmil Kartınız varsa size sağladığı avantajları kullanma seçeneği de sunuyor. Ne kadar puanınız olduğunu görebiliyor, puanlarınızı kullanarak bilet satın alabiliyorsunuz. Jetmil kart sahibi değilseniz kart çeşitlerini ve sundukları kolaylıkları görme şansına da sahipsiniz.

Not: AtlasJet, ismini AtlasGlobal olarak değiştirmiştir.

Erkan Calp

AtlasGlobal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

AtlasGlobal iPhone uygulaması ile bilet satın altın alma, iptal etme, check-in yapma işlemlerini akıllı telefonunuzdan yapabilirsiniz.

AtlasJet yenilenen ismiyle AtlasGlobal, yurt içi ve yurt dışı uçak biletinizi iPhone’unuzdan alma ve iptal etme kolaylığı sunuyor. iPhone’unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz AtlasGlobal Havayolları uygulaması ile Jetmil kartınızın sunduğu avantajlardan yararlanma şansına da sahip oluyorsunuz.

Türkiye’nin mobilden işlem yapılabilen ilk havayolu uygulaması olma özelliğini taşıyan AtlasJet, AtlasGlobal adıyla yenilendi ancak uygulamada arayüz ve kullanım açısından hiçbir değişiklik yok diyebilirim. Kredi kartı ile güvenli ve hızlı şekilde bilet satın alma, check-in yapma, rezervasyon iptali, koltuk yeri ayırtma gibi işlemler doğrudan uygulama üzerinden yapılabiliyor.

Diğer havayollarının uygulamaları ile karşılaştırdığımızda daha basit kalan bir arayüz ile bizleri karşılayan AtlasGlobal iPhone uygulamasında Jetmil bölümü de bulunuyor ki buradan kartınızla yaptığınız harcamalar sonucu kazandığınız puanınızı sorgulayabiliyor ve ücret ödemden bilet alabiliyorsunuz. Jetmil kartınız yoksa başvuru yapabiliyor ve hangi Jetmil kartın ne gibi avantajlar sunduğuna göz atabiliyorsunuz.

Not: AtlasJet, mobil uygulamasında sadece isim değişikliğine gitmiş, AtlasGlobal olarak yenilenmiştir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripAdvisor

    TripAdvisor uygulaması ile en iyi otel ve restoranları keşfedebilir, uçuş kampanyalarını takip edebilirsiniz.
  • Atlasjet

    Türkiye'nin en çok tercih edilen havayollarından Atlasjet'in Windows 8 uygulamasıdır.
  • TAV Mobile

    TAV Mobile uygulaması ile TAV bünyesindeki 8 havalimanı hakkında tüm bilgilere hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • DHMİ Genel Müdürlüğü

    DHMİ Genel Müdürlüğü Windows 8 uygulaması ile 50'den fazla havalimanının anlık olarak uçuş bilgilerine ve hava durumuna ulaşabilirsiniz.
  • 5translate

    5translate, dilediğiniz bir yabancı kelimenin anlamını sesinizi kullanarak, el yazınızla veya fotoğrafını çekerek öğrenebileceğiniz bir çeviri uygulaması.
  • Turcom Seyahat Otomasyonu

    Otobüs ve Şehirlerarası Seyahat Firmalarının yapılan seferleri internet üzerinden takip ederek rezervasyon ve online bilet kesme işlemlerinin çoklu noktadan yürütülmesi amacıyla hazırlanmıştır.
  • WorldWide Telescope

    Bilimadamlarının şu ana kadar keşfedebildiği uzayı bilgisayarınızda görmek istiyorsanız bu sanal teleskopu kullanarak uzayın derinliklerine seyahat edebilirsiniz. Nasa'nın çektiği görüntüleri barındıran WorldWide Telescope ile uzayı bi