Atmosphere

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone için geniş kapsamlı meteoroloji tahminleri sunan bu ücretsiz uygulama eski telefonlarda da akıcı bir şekilde çalışıyor.

Windows Phone için geniş kapsamlı bir hava durumu uygulaması arayanlar için hazırlanmış olan Atmosphere isimli uygulama, isminden de anlaşılacağı üzere dünyamızın atmosferi içerisinde meydana gelen hava hareketleri, mevsimsel değişiklikleri ve ısı değişimlerini çeşitli grafiklerle anlatan bir uygulama. Kaydedebildiğiniz birkaç lokasyon için ayrı kayıt tutan ve yağış durumundan rüzgar hareketlerine kadar ilginç detayları önünüze seren bir çalışma ile karşı karşıyayız.

Atmosphere ile alabilmiş olduğunuz geniş kapsamlı bilgilere rağmen emperyal ölçülerin yoğunlukta olması üzücü bir detay. Oysa ki Türkiye ve dünya üzerinde bulunan birçok ülke gibi ön tanımı olan bir sistem Fahrenheit yerine Celsius değerlerini göstermiş olsaydı daha kullanışlı olabilirdi. Bunu kilometre yerine mil ölçümüne ve benzeri örneklere göre daha saıralayabilirsınız.

Yine de oldukça kaliteli istatistiksel veriler ve harita görüntüleri paylaşan uygulama ücretsiz olarak sunmuş olduğu bu ayrıntılarla Windows Phone kullanım deneyimini yükseltebilecek standartlar getirmekte geri kalmıyor. Sade bir arayüz tasarımı ve Windows Phone 8.1 sürümüne geçemeyen cihazlara da sağladığı destek de olumlu faktörler.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bing Hava Durumu

    Bing Hava Durumu ile hava durumu tahminlerine tek dokunuş ile ulaşın.
  • MSN Weather

    MSN Weather, saatlik, 5 günlük ve 10 günlük hava tahmininde bulunan, çoklu konum seçimini destekleyen hava durumu uygulamasıdır.
  • Vieather

    Vieather, modern arayüzlü hava durumu uygulamasıdır.
  • Weather

    Weather, çoklu bölge seçimini destekleyen ücretsiz ve basit hava durumu uygulamasıdır.
  • Yandex.Weather

    Yandex.Weather, Yandex'in Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz sunduğu hava durumu uygulaması.
  • Climatology

    Climatology, Microsoft tarafından geliştirilmiş ücretsiz hava durumu uygulamasıdır.
  • WeatherBug

    Profesyonel hava durumu raporları için ücretsiz bir uygulama arayanlara her şeyi sunuyor.
  • Appy Weather

    Appy Weather, Windows Phone için en kişiselleştirilebilir ve doğru tahminde bulunan hava durumu uygulamasıdır.