Attack Hole - Black Hole Games APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Attack Hole - Black Hole Games APK farklı nesnelere büründüğünüz ve ateş ettiğiniz bir ateri simülasyon oyunudur.

Eğlenceli ve zevkli oyunlardan biri olan Attack Hole - Black Hole Games APK, bir kara değiliğe karşı mücadele etmeni istemektedir. Basit ve pratik bir oyun arayan kullanıcılar için ideal olan Attack Hole - Black Hole Games APK indirğinizde bir karadeliğin içinden tüm nesnelerin geçmesini istemektedir.

Attack Hole - Black Hole Games APK İndir

Zaman hızlı bir şekilde ilerliyor. Senin ise tüm objeleri bir karadeliğin içinden geçirmen gerekmekte. Eğer nesneleri deliğin içinden geçiremezsen oyunu kaybedeceksin. Basit ve şık bir arayüze sahip olan oyun, hızlı bir şekilde öğrenilebilecek düzeyde.

Zaman öldürmek için birebir oyunlardan biri olan Attack Hole - Black Hole Games silahları, füzeleri, el bombalarını ve kurşunları bir karadelikten geçirmenizi istemektedir. Ancak zaman kısa ve süre dolmadan bu işlemleri yapmanız gerekiyor.

Oyun içindeki reklamlar sayesinde farklı objeleri oyuna dahil edebileceğinizi unutmayın. Siz de kısa yolculuklarda veya zaman öldürmek için bir oyun arıyorsanız Attack Hole - Black Hole Games APK indirebilirsiniz.

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • White Hole

    White Hole, savunma ve saldırı modlarına geçmeye zorlayan gezegen koruma oyunu.
  • Fit In The Hole

    Fit In The Hole, şekil değiştirerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Fly Hole

    Fly Hole, oynarken başınızı döndürecek olan ve yapı itibari ile sınırsız koşu oyunlarına benzeyen eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Frank in the Hole

    Frank in the Hole Android cihazlar için üretilmiş, benzersiz bir dokunmatik kontrol sistemi içeren sidescroller bir platform oyunudur.
  • Color Hole 3D

    Masadakileri içinize çekin!
  • Hidey Hole

    Samsung Galaxy S10, S10 Plus, S10e kamera deliğini kapatan yaratıcı duvar kağıtları
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.