ATV

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
5,602 TOPLAM İNDİRME
0.9 MB DOSYA BOYUTU

ATV'nin resmi Windows 8 uygulaması ile güncel dizi ve programların çok özel görüntülerine ulaşabilirsiniz.

Türkiye ve Avrupa ülkelerinde izlenen ulusal televizyon kanallarından ATV’nin Windows 8 tablet ve masaüstü bilgisayarlar için özel olarak hazırlanmış uygulamasıdır. Hiçbir bölümünü kaçırmadığınız dizilerin çok özel görüntülerini Windows 8’li cihazlarınız üzerinden izleyebilirsiniz. Her yıl birbirinden farklı dizi ve filmlere ev sahipliği yapan ATV kanalı, artık mobil ve bilgisayar platformunda da izlenebiliyor. Milyonlarca izleyicisine online olarak da hizmet veren ATV kanalı, güncel dizi ve programları izleme fırsatı veriyor.

ATV Özellikleri

  • Ücretsiz kullanım,
  • Çeşitli dizi ve program videoları,
  • Online yayın akışı,
  • Android, iOS ve Windows sürümler,

ATV’nin resmi Windows 8 uygulaması ile ATV’de yayınlanan tüm programların kısa süreli videolarını tablet, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarınızdan kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Reyting rekoru kıran dizi ve programların yanı sıra daha önce ATV ekranlarında seyirciyle buluşmuş eski dizileri de bulabilirsiniz.

Dizi ve programlar, alfabetik sırayla gösterildiğinden izlemek istediğiniz diziye daha kolay ulaşabilirsiniz. Windows 8’in Arama Düğmesini kullanarak ta programlara ulaşmanız mümkün. Snap View desteği sayesinde bir yandan dizinizi izlerken, diğer yandan işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turkuaz Radyo Televizyon Haberleşme ve Yayıncılık tarafından geliştirilen resmi ATV uygulaması, canlı yayın sunmaması yönünden büyük eksik içeriyor olsa da, resmi uygulama olmanın avantajını sonuna kadar kullanıyor ve popüler uygulamalar listesindeki yerini alıyor.

ATV İndir

İnternet bağlantısının olduğu yerlerde ATV kanalını izlemek isteyen kullanıcılar için özel olarak geliştirilen ATV kanal uygulaması, ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. Uygulama hem mobil hem de bilgisayar platformunda kullanılabiliyor.

Erkan Calp

ATV

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6,559 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

ATV'de yayınlanan dizilerin fragmanlarını ve programlardan kesitleri izleyebileceğiniz, canlı yayını takip edebileceğiniz Android uygulamasıdır.

ATV mobil uygulaması, sevdiğiniz dizileri ve programları takip edebileceğiniz ve canlı yayını seyredebileceğiniz bir Android uygulamasıdır.

Uygulamanın ana sayfasında, üst kısımdaki manşet bölümünde diziler sunuluyor. Dizilere ait fragmanlar ise alt kısımda bulunuyor. Fragmanlara tıkladığınızda, direkt video oynatıcısı başlıyor ve video yükleniyor. Diziler sekmesine geçerek, ATV’de yayınlanan dizilerin künye, fragman ve dizilerden alınan kesitlere erişebilirsiniz. Dizilerin bölümlerini seyredemiyorsunuz, uygulamada bunun da olması gerekirdi. Yeni güncellemelerde eklenmesi gereken bir bölüm. Canlı yayın butonuyla, anında yayını izleyebiliyorsunuz. Internet hızınızın yüksek olması, yayını kesintisiz izlemek için önemli bir unsur. Yayın akışı bölümünde, ATV’nin haftalık yayın akışını inceleyebilirsiniz.

Alt kısımdaki menüde yer olmadığından, "Fazlası" adında bir sekme oluşturulmuş. Burada, Programlar ve ATV Ana Haber Bülteni'nin bölümleri yer almakta. Programlar bölümünde, ATV’de yayınlanan programların detaylarını inceleyebilir, videoları seyredebilirsiniz. Ana Haber Bülteni’nin ise tüm bölümlerini izleyebiliyorsunuz.

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

ATV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
795 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

ATV'nin iOS kullanıcıları için geliştirilmiş mobil uygulamasıdır.

ATV’nin iOS uygulamasıyla, sevdiğiniz dizileri ve programları canlı yayınla takip edebilirsiniz.

Uygulamada dizilerin fragmanlarına ve dizilerden kısa alıntılara yer veriliyor. Ana sayfada, dizilerin fragmanları yayınlanıyor, üzerine tıklayıp anında seyredebilirsiniz. Diziler bölümünde ise dizinin künye, fragmanlar ve diziden kısa alıntılar bulunmakta. Bölümün tamamının yayınlanmaması uygulama açısından büyük eksiklik gibi görünüyor. Sevdiğiniz dizileri ve programları canlı takip etmek isterseniz, Canlı Yayın sekmesiyle kanalın canlı yayınını seyredebilirsiniz. Görüntü kalitesi internet bağlantı hızınıza göre değişmektedir.

ATV’nin haftalık yayın akışını merak ediyorsanız, Yayın Akışı sekmesinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Severek izlediğiniz programların detayları ise, alt menüde More menüsündeki Programlar bölümünde yer alıyor. Yine programların da künye, fragman ve video kesitlerine erişebiliyorsunuz. ATV Ana Haber Bülteni’nin ise tüm bölümlerini uygulama üzerinden seyredebilirsiniz.

iOS kullanıcıları için geliştirilen uygulama ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ATV Drift & Tricks

    ATV Drift & Tricks zorlu arazilerde yarıştığınız bir oyundur
  • MX vs ATV Legends

    MX vs ATV Legends ile sürükleyici yarışlara dahil olacaksınız.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • 35mm

    Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.
  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.