Aura Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Aura Kingdom, Steam hesabınıza ücretsiz olarak ekleyerek oynayabileceğiniz en iyi ve heyecanlı MMORPG oyunlarından bir tanesi.

Aura Kingdom, Aeria Games tarafından yeni çıkarılan anime MMORPG oyunu. Anime grafiklerden oluşan oyunaki Dünya oldukça büyük ve keşfetmeniz oldukça zamanınızı alıyor.

Oyuna başlarken 11 farklı sınıftan bir tanesini seçerek maceraya başlıyorsunuz. Ayrıca ilk karakteriniz 40 level olduğunda ikinci bir sınıf daha seçebiliyorsunuz. Oyundaki Dünya'nın adı hikayesine göre Azuria. Bu Dünya'da gezinirken hem keyifli hem de heyecan dolu vakit geçirebilirsiniz.

Oyunun hangi MMORPG'ye benzediğni soracak olursanız aklıma ilk olarak World of Warcraft geliyor. Blizzard'ın oyunu olan WoW, MMORPG oyunlarının yıllardır kralı konumunda ve tacını kimseye kaptırmıyor. Yeni paketi Warlords of Dreanor ile birlikte tekrar yükselişe geçen WoW'un aylık ödemesini yapmadan malesef oynayamıyorsunuz ve bu gibi durumlarda alternatif oyunlara yöneliyorsunuz. Aura Kingdom alternatif olarak oynayabileceğiniz başarılı bir oyun.

Oyunda size yardım edecek olan yandaşlarınız olacak. Bu petler size oyunun her aşamasında yardım ederek zaman zaman kendi fikirlerini size söylemekten çekinmiyorlar. Oldukça hızlı oynanışa sahip olan oyundaki savaşlarda epey dinamik ve hareketli geçiyor.

MMORPG oyunlarının temel özelliği olarak karakterinizi oynadık.a geliştiriyorsunuz ve böylece daha güçlü rakipler ve düşmanlar ile karşılaşabiliyorsunuz. Azuria'da çıkacağınız bu yolculuk için oyunu Steam hesabıza ücretsiz olarak ekleyerek indirmeniz yeterli.

Barış YANIK

Aura Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Popüler fantastik MMORPG oyunu mobilde!

Aura Kingdom, hızlı tempolu oynanış sunan, anime severlerin ilgisini çekecek fantastik MMORPG oyunu.

18 milyonu aşkın oyuncunun ilgi gösterdiği rol yapma oyununu mobil platforma X-Legend Entertainment taşımış. Görsel çizgilerinin yanında animasyon efektleriyle kendisine çeken yapım, 1’e 1 arena, turnuva, baskın, düello, PvE ve daha birçok oyun modu sunuyor. Türünün en iyisi diyebilirim!

Aura Krallığı’nda geçen fantastik rpg oyununda Gaia adında Tanrıça tarafından çağrılan elçiler olarak yer alıyoruz. Karanlık güçlerle savaşıp dünyayı Azuria’dan korumaya çalışıyoruz. Dünyayı kurtarmak için diğer oyuncularla güçlerimizi birleştirip özel elementleri toplamamız gerekiyor. Dünyayı ebedi karanlıktan kurtarabilecek 100 kahraman arasından seçimimizi yapıp savaşlara giriyoruz. Lonca üyeleriyle takım kurup en korkutucu boss’lara karşı gerçek zamanlı olarak savaştığımız 100 seviye içeren Sky Tower’ın yanında hepsi birbirinden heyecanlı mücadeleler sunan PvP, PvE seçenekli turnuva ve düellolar yer alıyor. Savaştıkça karakterlerimizin güçlerini artırabiliyor, yetenek kazandırabiliyor, kostümlerini değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Aura Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik MMORPG oyununda karanlık güçlerle savaşıyoruz.

Aura Kingdom, X-Legend Entertainment tarafından mobil platforma taşınan aksiyon dolu fantastik MMORPG oyunu. Anime karakterlerin yer aldığı oyunda dünyayı kurtarmak üzere Tanrıça tarafından görevlendirilmiş elçilerin yerine geçiyoruz. Diğer oyuncularla gücümüzü birleştirip Azuria’dan dünyayı koruyoruz.

Kötülüğün günden güne yayıldığı Aura Krallığı’nda geçen oyunda geliştirme ve özelleştirmeye açık 100 kahramanı yönetiyoruz. Krallığımızın üzerine kara bulutlar çökmüş durumda. Hedefimiz büyük kötü Azuria’yı ait olduğu yere; cehenneme sürmek ancak ondan önce askerleriyle mücadele ediyoruz. 100 seviye içeren Sky Tower’da lonca üyeleriyle birlikte bir takım kurup korkutucu koruyucu boss’lara karşı savaşırken, Challenge bölümünde 1 vs 1 arena, çeşitli turnuvalar, PvP ve PvE mücadeleler bizleri bekliyor.

Aura Kingdom Özellikleri:

  • Alışması kolay, yenilikçi kontrol sistemi
  • Dünyayı ebedi karanlıktan kurtarabilecek 100 kahraman
  • Koruyu boss’lara karşı gerçek zamanlı savaş
  • Heyecan verici savaş modları
  • Yüzlerce seçilebilir muhteşem kostüm ve stil
  • Karakter yükseltme

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingdom Come: Deliverance 2

    Kingdom Come: Deliverance II ile tekrar Orta Çağ’a dönüş yapın. Kingdom Come: Deliverance II için kılıçlarınızı bileyin, kalkanlarınızı güçlendirin.
  • Kingdom Online

    Kingdom Online oynaması ücretsiz bir fantastik MMORPG oyunudur.
  • Shiness: The Lightning Kingdom

    Shiness: The Lightning Kingdom bizi renkli bir dünyaya konuk eden bir rol yapma oyunudur
  • Kingdom Come: Deliverance

    Kingdom Come: Deliverance, Steam üzerinden indirebileceğiniz gerçekçi bir rol yapma oyunudur.
  • Ni no Kuni 2

    Ni no Kuni 2 indirin ve açık dünyayı keşfederek epik bir maceraya çıkın.
  • REMORE: INFESTED KINGDOM

    REMORE: INFESTED KINGDOM, Ortaçağ'da geçen sıra tabanlı bir RPG oyunudur.
  • Kingdom: The Blood

    Kingdom: The Blood, popüler diziden esinlenen ücretsiz bir aksiyon RPG oyunudur.
  • United Penguin Kingdom: Huddle up

    United Penguin Kingdom: Huddle up, bilgisayarlarınızda ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz şehir kurma oyunudur.