Aurora Media Workshop

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17,060 TOPLAM İNDİRME
11.6 MB DOSYA BOYUTU

Popüler medya formatlarını dönüştürmek ve ses, video, resim dosyalarını düzenleyebilmek için kullanabileceğiniz profesyonel programla CD ve DVD'ye kayıtta yapabiliyorsunuz.

Aurora Media Workshop ile popüler formatları birbirine dönüştürebilirsiniz. Video ve ses formatlarını dönüştürebileceğiniz bu program ile işlem yapmak oldukça kolay. MP3, WAV, WMA, OGG gibi ses formatlarını desteklemesinin yanı sıra MPEG, AVI (DivX, MPEG4), WMV, DAT, VOB, VCD, SVCD, ve DVD gibi video formatlarını da destekliyor. Ses kayıt, ses dönüştürme, CD ripleme gibi özelliklerin yanı sıra video düzenleme, ses düzenleme gibi özellikler de bu güzel program ile sunuluyor. Programla medya dosyalarınız için yedekleme işlemi de yapabilirsiniz.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jaksta Media Converter

    Jaksta Media Converter zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme programıdır
  • E-Z Media Converter

    E-Z Media Converter, popüler ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Quick Media Converter HD

    Quick Media Converter HD medya dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan kapsamlı bir format dönüştürme programıdır.
  • IceCream Media Converter

    IceCream Media Converter programını kullanarak video ve ses formatlarını kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Leapic Media Cutter

    Leapic Media Cutter, video ve ses dosyalarınızın formatlarını dönüştürüp istediğiniz yerden kesme işlemlerini rahatlıkla yapmanızı sağlayan yararlı bir program.
  • Media Converter Free

    Media Converter Free, medya dosyalarınızın formatları arasında dönüştürme işlemi yapabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Leapic Media Converter

    Elinizdeki ses ve video dosyalarının formatlarını dönüştürmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.