Aurora Password Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,815 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

İnternet ortamındaki tüm şifrelerinizi kayıt altında tutabileceğiniz ve yeni parolalar üretebileceğiniz, bunun yanı sıra kredi kartı numara ve şifrelerinizi, e-mail şifrelerinizi kayıt altında tutabileceğiniz bir program.

İnternet ortamındaki  tüm şifrelerinizi (msn, yahoo, mirc vs.) kayıt altında tutabileceğiniz ve yeni parolalar üretebileceğiniz, bunun yanı sıra kredi kartı numara ve şifrelerinizi, e-mail  şifrelerinizi kayıt altında tutabileceğiniz bir program.

Program sizin direkt olarak kaydettiğiniz şifre ve bilgilerin dışında erişmek üzere olduğunuz bir sayfadaki kullanıcı bilgilerinizi ve şifrenizi de komut verdiğiniz takdirde direkt olarak kayıt altına alır ve saklar.

 

Program yüksek koruma güvenliği sayesinde şifre ve özel bilgilerinizi maksimum derecede güvende tutar ve herhangi bir hack vs. saldırısı sonucu kesinlikle taviz vermez.

 

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Password Manager

    Kaspersky Password Manager ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz
  • Efficient Password Manager

    Efficient Password Manager ile hatırlamanız gereken sadece ana parolanız, gerisini o sizin için hatırlar.
  • Free Password Manager

    Free Password Manager, şifrelerinizi, parolalarınızı ve kredi kartı bilgilerinizi saklayabileceğiniz güçlü ve güvenilir bir yazılımdır.
  • SuperEasy Password Manager Free

    SuperEasy Password Manager Free, Windows sistemlerimiz üzerinde kullanabileceğimiz, güvenilir bir şifre saklama programı.
  • Website Password Manager

    Website Password Manager, çevrimiçi hesaplarınızın şifresini yönetmek için kullanabileceğiniz bir şifre oluşturma özellikli şifre yönetim aracıdır.
  • Wise Password Manager Free

    Wise Password Manager Free, farklı web siteleri üzerinde kullandığınız şifrelerinizi saklayabileceğiniz güvenilir bir şifre yönetim programıdır.
  • Secure Password Manager

    Şifrelerinizi kayıt altında tutabileceğiniz ve yeni parolalar üretebileceğiniz bir program.
  • Universal Password Manager

    Basit ve benzerlerinden farklı özellikleriyle bir hesap, şifre koruma aracı olan UPM ile şifreleriniz güvende.