Auslogics BitReplica

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
376 TOPLAM İNDİRME
5.03 MB DOSYA BOYUTU

Auslogics BitReplica ile sizin için önemli olan tüm dökümanlarınızı ve dosyalarınızı kolaylıkla yedekleyebilirsiniz.

Auslogics BitReplica, dosyalarınızı ve klasörlerinizi yedeklemenize olanak tanıyan, kolay kullanımlı bir programdır. Program farklı ayarlarla birden fazla yedekleme profili oluşturmanızı sağlar.

Yedekleme profillerinizi programın içerisinde bulunan sihirbaz yardımıyla kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Hatta yedeklemek istediğiniz öğeler için güvenlik ayarlarını da özelleştirebilirsiniz.

Auslogics BitReplica ile yedekleme işlemlerinizi planlayarak, istediğiniz zaman programın gerekli görevleri sizin için gerçekleştirmesini sağlayabilirsiniz. BitReplica içerisinde diskten tasarruf etmenizi sağlayacak çeşitli yedekleme seçenekleride mevcuttur.

Yedekleme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebildiğiniz gibi geri yükleme işlemlerini de aynı kolaylıkla yapmanız mümkündür. Tek bir tıklamayla tüm aldığınız yedek dosyaları bir seferde geri yükleyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auslogics Antivirus

    Auslogics Antivirus, bilgisayarınızı her tür tehdide karşı koruyacak olan gelişmiş bir antivirüs programıdır.
  • Auslogics Browser Care

    Auslogics Browser Care, tarayıcınızın ayarlarını yönetebileceğiniz ve gereksiz eklentileri kaldırabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Auslogics Disk Defrag

    Auslogics Disk Defrag, bilgisayarınızın daha hızlı ve daha verimli çalışması için ücretsiz ve gelişmiş bir disk birleştirme programıdır.
  • Auslogics Registry Defrag

    Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.
  • AusLogics RegistryFixer

    AusLogics RegistryFixer, Windows kayıt defteri üzerinde yer alan hataları tarayan, bulan ve düzeltmenize olanak sağlayan güçlü bir yazılımdır.
  • Auslogics System Information

    Auslogics System Information ile işlemci, bellek kullanımı, sabit disk durumu, ekran kartı özellikleri gibi birçok bilgiye ulaşabilisiniz.
  • Auslogics BoostSpeed

    Bilgisayarınızın ilk kurulumdaki yüksek performansını korumak için ihtiyacınız olan temizlik ve yapılandırma araçlarına tek bir program üzerinden sahip olmak istiyorsanız, Auslogics BoostSpeed aradığınız program olabilir.
  • Auslogics Duplicate File Finder

    Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları isim, içerik veya başka kriterlere göre bulup bu dosyaların kapladığı gereksiz alanı temizleyebileceğiniz ücretsiz bir program.