Auslogics BoostSpeed

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
396,432 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın ilk kurulumdaki yüksek performansını korumak için ihtiyacınız olan temizlik ve yapılandırma araçlarına tek bir program üzerinden sahip olmak istiyorsanız, Auslogics BoostSpeed aradığınız program olabilir.

Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara "evet" yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.

Auslogics BoostSpeed disk ve registy (kayıt defteri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows araçları paketi. Ödül almış bu program ile sisteminizdeki yavaşlama sorunlarını düzeltebilir, ilk kurulumdaki tazeliği ve yüksek performansı yeniden elde edebilirsiniz.

Özellikle Windows başlangıcı ve program çalıştırması gibi konularda bilgisayar kullanıcılarının derdi olan yavaşlık BoostSpeed içerisindeki Windows optimizasyon araçları ile çözüme kavuşuyor. İşletim siteminizin ayarlarını en hızlı çalışacak şekilde ayarlayabileceğiniz bu program ile ayrıca internet üzerinde tarayıcı ve e-posta istemcisi gibi programlarında çalışma hızlarını arttırmak için kullanabileceğiniz birçok araç bulunuyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auslogics Registry Defrag

    Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.
  • AusLogics RegistryFixer

    AusLogics RegistryFixer, Windows kayıt defteri üzerinde yer alan hataları tarayan, bulan ve düzeltmenize olanak sağlayan güçlü bir yazılımdır.
  • Auslogics Registry Cleaner

    Bilgisayar üzerinde yaptığınız işlemlere ait eski ve gereksiz bilgileri kayıt defteri üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde silmenize yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı ve hızlandırıcı.
  • Auslogics Task Manager

    Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.
  • Auslogics BitReplica

    Auslogics BitReplica ile sizin için önemli olan tüm dökümanlarınızı ve dosyalarınızı kolaylıkla yedekleyebilirsiniz.
  • Auslogics Antivirus

    Auslogics Antivirus, bilgisayarınızı her tür tehdide karşı koruyacak olan gelişmiş bir antivirüs programıdır.
  • Auslogics Browser Care

    Auslogics Browser Care, tarayıcınızın ayarlarını yönetebileceğiniz ve gereksiz eklentileri kaldırabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Auslogics Disk Defrag

    Auslogics Disk Defrag, bilgisayarınızın daha hızlı ve daha verimli çalışması için ücretsiz ve gelişmiş bir disk birleştirme programıdır.