Auslogics System Information

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,193 TOPLAM İNDİRME
5.74 MB DOSYA BOYUTU

Auslogics System Information ile işlemci, bellek kullanımı, sabit disk durumu, ekran kartı özellikleri gibi birçok bilgiye ulaşabilisiniz.

Auslogics System Information bilgisayarınız ve sistem yapılandırmanız hakkındaki temel bilgileri size kolay anlaşılabilir bir şekilde ücretsiz bir program. Donanım ayarlarınız ve yapılandırmalarınız, bilgisayarınıza bağlı olan aygıtlar, ekran kartı bilgisi, işletim sistemi detayları ve daha birçok bilgiye bu program ile hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Sade ve basit arayüzü ile kullanışlı bir araç olan bu program bilgisayarınızda çalışmakta olan işlemler hakkında da bilgi verebiliyor. Bilgisayarınızdaki depolama birimleri yani hard diskleriniz ile ilgili bilgileride ayrıntılı bir şekilde görebileceğiniz Auslogics System Information anlık cpu (işlemci) ve ram (bellek) kullanımı takip etme özelliğine de sahip.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • System Information

    SIW bilgisayarınıza ince ayarlar yapmak için yararlanabileceğiniz bir sistem bilgisi detaylandırma programı.
  • System Information Viewer

    System Information Viewer adlı ücretsiz uygulama ile bilgisayarınızda bulunan tüm donanım bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • MiTeC System Information X

    MiTeC System Information X, bilgisayarınız üzerindeki donanımlarla ilgili bilgi edinebileceğiniz ücretsiz bir sistem bilgisi görüntüleme programıdır.
  • System Information Retriever

    Bilgisayarınızın sistem bilgisi ile donanımlarına ait tüm bilgileri tek bir ekranda görmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • ASTRA32 - Advanced System Information Tool

    Bilgisayarınızın konfigürasyonuyla ilgili detaylı analizler yapan ASTRA32, sistemin donanımsal özellikleriyle ilgili analizleri raporlamalarla size sunar.
  • System Timer

    System Timer sisteminizi otomatik olarak kapatmak, yeniden başlatmak veya bekleme moduna almak için zamanlayabileceğiniz bir yazılımdır.
  • Auslogics BitReplica

    Auslogics BitReplica ile sizin için önemli olan tüm dökümanlarınızı ve dosyalarınızı kolaylıkla yedekleyebilirsiniz.
  • Auslogics Antivirus

    Auslogics Antivirus, bilgisayarınızı her tür tehdide karşı koruyacak olan gelişmiş bir antivirüs programıdır.