Auslogics Task Manager

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43,641 TOPLAM İNDİRME

Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Sistem Araçları kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Windows işletim sistemi içerisinde sabit olarak gelen Windows Görev Yöneticisisadece birkaç yazılım ve işlemci üzerinde çalışan belirli uygulamaları göstermektedir ve Windows üzerinde o anda çalışan tüm servisleri, her ne kadar RAM harcasalar ve bilgisayarınızı yavaşlatsalar bile göstermez.

Auslogics Task Manager ile artık işlemciniz üzerinde çalışan tüm uygulama ve servislerin kontrolünü kolay bir şekilde sağlayabilir ve gereksiz olanları kapatarak sisteminizin yavaşlamasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca işlemciye fazla yük bindiren uygulamaları tespit edip bu uygulamaları anında durdurabilir ve bilgisayarınızdan da kolayca kaldırabilirsiniz.

Aynı işlevi gören diğer yazılımlardan ayrılan, ücretsiz olmasının yanı sıra en büyük farkı sadece çalışan programları, uygulamaları, işlemci kullanan işlemleri gösterip engellemeyip çalışan Windows servislerini de göstermesi olan Auslogics Task Manager ile artık bilgisayarınızdaki her işlemi anında görerek gereksiz olanları devre dışı bırakabilir ve sisteminizi yavaşlamadan kullanabilirsiniz.

Ayrıca bu ücretsiz uygulama ile internet bağlantınızı da görüntüleyerek veri transferinizi takip edebilir, bellek kullanımınızı ve sabit disk kullanımınızı da gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced Task Manager

    Advanced Task Manager, sisteminiz üzerinde çalışmakta olan tüm uygulamaları gösteren kullanışlı bir programdır.
  • SterJo Task Manager

    SterJo Task Manager ile Windows'ta çalışan uygulamaları yönetebilir ve aktivitelerini denetleyebilirsiniz
  • Task Manager DeLuxe

    Task Manager DeLuxe, Windows Görev Yöneticisi yerine kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir görev yöneticisidir.
  • AnVir Task Manager Free

    AnVir Task Manager Free ile internet bağlantınızı kontrol altına alabilir, çalışan uygulamaları takip edebilir, CPU ve bellek kullanımı hakkında bilgi alabilir ve başlangıç uygulamalarını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • Auslogics Registry Defrag

    Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.
  • AusLogics RegistryFixer

    AusLogics RegistryFixer, Windows kayıt defteri üzerinde yer alan hataları tarayan, bulan ve düzeltmenize olanak sağlayan güçlü bir yazılımdır.
  • Auslogics BoostSpeed

    Bilgisayarınızın ilk kurulumdaki yüksek performansını korumak için ihtiyacınız olan temizlik ve yapılandırma araçlarına tek bir program üzerinden sahip olmak istiyorsanız, Auslogics BoostSpeed aradığınız program olabilir.
  • Task ManagerX

    Task ManagerX alternatif bir görev yöneticisidir