AutoClick (Mouse Auto Clicker)

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
206,544 TOPLAM İNDİRME
0.98 MB DOSYA BOYUTU

AutoClick, çok sayıda tıklama tekrarı gerektiren programlarda ve oyunlarda kaydedilen tıklama hareketlerini parmağınızı yormadan yapan programdır.

AutoClick programı, fare tıklamalarını durmaksızın taklit etmek için oluşturulmuş bir programdır. Boombang, Habbo, Farmville gibi farenizi durmadan tıklatmanız gereken oyun ve programlarda bu programı kullanabilirsiniz. Bİlgisayarda kullanıcı tıklamalarını kontrol eden ve istendiği takdir de bu tıklamaları kendisi yapan program ücretsiz olarak yayınlandı.

Fare tıklamalarınızı tekrarlayarak kaydetmeniz halinde, AutoClick bu tıklamaları algılayacak ve parmağınızı yormanıza gerek kalmayacak. 

Programın, tıklama ve tekrarlama olmak üzere iki modu mevcuttur. Tıklama modunda bir ya da daha fazla noktaya tıklarsınız. Tekrarlama modunda ise yaptığınız tıklamaları tekrarlarsınız ya da kendi belirlediğiniz kısayol tuşlarını kullanırsınız. 

AutoClick programını kullanmak için "Kaydet" butonuna tıklayın ve ekran üzerinde tekrarlanmasını istediğiniz hareketleri yaparak kaydedin. Bittiğinde "Dur" butonuna tıklayın. 

AutoClick seçeneklerinde pek çok parametreyi değiştirebilirsiniz: Tekrarlama sayısı, hız, buton ve tıklama tipi, klavye kısayolları vs. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auto Mouse Clicker

    Auto Mouse Clicker, bilgisayarınızın klavyesi yardımıyla farenizi kontrol edebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Free Mouse Clicker

    Free Mouse Clicker, otomatik fare tıklamaları yapmak için geliştirilen ücretsiz ve oldukça kullanışlı bir programdır.
  • Mouse Auto Clicker Free

    Mouse Auto Clicker Free, çeşitli görevleri otomatikleştirmek için fare tıklamalarını ayarlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı yazılımdır.
  • Mouse Clicker

    Mouse Clicker ile fare tıklamalarını otomatik hale getirebilirsiniz
  • Cok Free Auto Clicker

    Cok Free Auto Clicker ile fare tıklamalarını otomatik hale getirebilirsiniz
  • Free Auto Clicker

    Free Auto Clicker, otomatik fare tıklamaları yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Mouse Macro Recorder

    Mouse Macro Recorder, fare ve klavyeniz ile istediğiniz makroları kaydederek dilediğinizde kullanmanızı sağlayan güzel bir program.
  • Clikka Mouse Free

    Engelli vatandaşların kolayca bilgisayarlarının farelerini kontrol etmelerini sağlayan bu program bazı donanımlara destek olarak hazırlanmış.