Autodesk 123D Design

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
5,593 TOPLAM İNDİRME

Autodesk 123D Design ile hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilirsiniz

NOT: Autodesk 123D Design yazılımı yayından kaldırılmıştır, bu nedenle yazılımı indirmek artık mümkün değildir.

Autodesk 123D Design kullanıcılara pratik bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturma imkanı veren ve tamamen ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen bir 3 boyutlu modelleme programıdır.

Piyasadaki birçok yeni 3 boyutlu yazıcıyı destekleyen bir yazılım olan Autodesk 123D Design ile oluşturacağınız 3 boyutlu modellemeleri 3 boyutlu yazıcınızdan alacağınız çıktılara dönüştürebilmeniz mümkündür. Yazılım kullanıcılara hem 3 boyutlu hem de 2 boyutlu modellemeler oluşturabilme imkanı veriyor. Autodesk 123D Design ile diğer 3 boyutlu modelleme yazılımları arasındaki temel fark Autodesk 123D Design yazılımının kullanıcılara çok daha hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturma olanağı sağlamasıdır. Program bu iş için kullanıcılara önceden hazırlanmış taslak şekiller sunuyor ve bu şekiller üzerinde oynama yapılmasına ve detaylar eklenmesine izin veriyor. Bunun yanında tasarımınızı daha ileri seviyeye taşımanız için birçok yardımcı ve akıllı araç yazılım içerisinde yer almakta.

Modern bir arayüze sahip olan Autodesk 123D Design interaktif olarak işlem yapmakta. Modellemenizi uygulama arayüzünden döndürebiliyor ve farklı açılardan çalışmalarınıza göz atabiliyorsunuz. Autodesk 123D Design içerisinde kullanıcılara yardımcı olacak kılavuz tadında yönlendirmeler yer alıyor ve programın kullanımını daha kolay hale getiriyor.

Can Erdil Şentürk

Autodesk 123D Design

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
298 TOPLAM İNDİRME
61.8 MB DOSYA BOYUTU

Autodesk 123D Design başarılı bir 3 boyutlu modelleme programıdır

Autodesk 123D Design  kullanıcılara iOS işletim sistemini kullanan iPad'leri üzerinde 3 boyutlu tasarımlar oluşturma imkanı veren kullanışlı bir 3 boyutlu modelleme uygulamasıdır.

Autodesk 123D Design kullanarak kolayca oluşturacağınız 3 boyutlu tasarımlarınızı gerçeğe dönüştürebilmektesiniz. Uygulamanın sunduğu 3 boyutlu yazıcı desteği sayesinde oluşturduğunuz modellemeler bu yazıcılar kullanılarak çıktıya dönüştürülebiliyor.

Autodesk 123D Design ile ürünler, parçalar veya yeni tasarımlarınız için modellemeler oluşturabilirsiniz. Uygulama yaratıcılığınızı kullanarak dilediğiniz tasarımı oluşturmanıza imkan tanımakta.

Autodesk 123D Design ile tasarımlarınızı oluşturmaya basit şekil kalıplarından birini seçerek başlıyorsunuz. Bu şekil uygulamanın sunduğu interaktif düzenleme araçlarıyla tercihlerinize uygun olarak yapılandırabiliyorsunuz. Uygulama şekiller arası bağlantıyı otomatik olarak yapabilme özelliğine sahip. Bunun yanında bu bağlantıları el ile de ayarlayabilirsiniz.

Autodesk 123D Design ile oluşturulan tasarımlar My Projects adlı bulut hesabınızı kaydedilir ve bu tasarımlara bilgisayarınızdan 123D Design web sercisi kullanılarak erişilebilir.

Can Erdil Şentürk

Autodesk 123D Design

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,302 TOPLAM İNDİRME

Autodesk 123D Design ücretsiz bir 3 boyutlu modelleme programıdır

Autodesk 123D Design kullanıcılara kolay ve hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturma imkanı veren ve 3 boyutlu yazıcı desteğiyle öne çıkan ücretsiz bir 3 boyutlu modelleme programıdır.

Autodesk 123D Design kullanıcılara 3 boyutlu modellemeler oluşturabilmeleri için kullanabilecekleri düzenleme araçlarını ve interaktif seçenekleri bir araya topluyor. Kullanıcı bu araçları ve seçenekleri kullanarak oluşturabileceği 3 boyutlu modellemeleri 3 boyutlu yazıcılardan çıktı alabiliyor ve tasarımlarını gerçeğe dönüştürmüş olabiliyor.

Autodesk 123D Design ile 3 boyutlu modellemeler oluşturmak oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmekte. İlk adımda kullanıcı temel şekillerden birini seçerek işe başlıyor. Bu şekiller düzenleme araçlarını kullanarak kullanıcı tercihlerine göre yapılandırılabilmekte. Düzenleme araçları ise karışık bir yapıya sahip değil ve kullanmak için ileri seviye CAD deneyimine sahip olmanız gerekmiyor.

Autodesk 123D Design tasarımınızın parçaları arasındaki bağlantıları otomatik olarak oluşturabilmesiyle size yardımcı oluyor. Parçaları oynattığınızda bağlantı noktaları arasındaki bağlar otomatik olarak tanımlanıyor ve ek işten kurtuluyorsunuz. Bunun yanında kendiniz de bağlantı noktalarını ayarlayabilmektesiniz.

Autodesk 123D Design ile oluşturduğunuz tasarımları Mac'inize kaydedebileceğiniz gibi internet üzerine yükleyerek 123D internet sitesinden veya Autodesk 123D Design mobil uygulamasından görüntüleyebilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Autodesk 123D Design

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,516 TOPLAM İNDİRME

Autodesk 123D Design ile hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilirsiniz

Autodesk 123D Design kullanıcılara akıllarındaki fikirleri kolayca 3 boyutlu tasarımlara dönüştürme imkanı veren bir 3 boyutlu modelleme servisidir.

İnternet tarayıcınız üzerinden erişebileceğiniz Autodesk 123D Design servisi bize sadece internet bağlantısı kullanarak 3 boyutlu modellemeler oluşturma ve bu modellemeleri sahip olduğu 3 boyutlu yazıcı desteğiyle çıktılara dönüştürme imkanı vermekte.

Autodesk 123D Design profesyonel CAD deneyimi gerektirmeyen arayüzü ile kullanıcı dostu bir yapı sunuyor. Kullanıcılar servisin sahip olduğu interaktif araçları kolay bir şekilde kullanabilmekte. Autodesk 123D Design ile 3 boyutlu tasarımlar oluştururken ilk olarak basit şekil kalıplarından birini seçiyoruz. Sonraki adımlarda interaktif düzenleme araçları ile bu şekilleri işliyoruz ve kendi modellemelerimizi oluşturuyoruz. Autodesk 123D Design akıllı bir yapıya sahip. Eğer parça tasarımları yapıyorsanız uygulama parçalar arasındaki bağlantı noktalarını otomatik olarka tanımlayabiliyor ve parçaları birleştirebiliyor. Bunun yanında bağlantı noktalarını kendiniz de oluşturabiliyorsunuz.

Autodesk 123D Design ile oluşturduğunuz tasarımlara başka bilgisayarlardan veya servisin iPad uygulamasından ulaşabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Dimension

    Adobe Dimension, tasarımlarınızı üç boyutlu olarak hayata geçirmenin en hızlı yoludur.
  • Autodesk 123D Sculpt+

    Autodesk 123D Sculpt+, Windows tablet ve bilgisayarınızda 3 boyutlu modellemeler oluşturabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • OpenSCAD

    OpenSCAD ile 3 boyutlu tasarımlar hazırlayabilirsiniz
  • Blender

    3 boyutlu modelleme ve animasyon oluşturma programı olan Blender ile yapabileceklerinizin sınırı yok.
  • Sculptris

    Sculptris ile yüksek detaya sahip 3 boyutlu modellemeler oluşturabilirsiniz
  • Google SketchUp

    Google SketchUp, ücretsiz 3B modelleme programıdır. SketchUp, mimarlar, mühendisler, film yapımcıları, oyun geliştiricileri ve 3 boyutlu modelleme ile uğraşan herkes içindir.
  • Balancer Lite

    Balancer Lite, 3 boyutlu modelleri kolay bir şekilde optimize etmenize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış başarılı bir programdır.
  • LEGO Digital Designer

    Bilgisayarda LEGO küpleri ile hiç tasarlanmamış oyuncaklar yaratmanız için hazırlanan program sayesinde basit ve eğlenceli adımlarla 3 boyutlu LEGO oyuncakları hazırlayabilirsiniz.