Automatic Call Recorder Pro

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,522 TOPLAM İNDİRME

Automatic Call Recorder Pro uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz.

Automatic Call Recorder Pro uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz.

Konferans görüşmeleri, röportajlar ve diğer telefon görüşmelerinizi kaydetmek ve sonrasında bunlara erişmek istiyorsanız, Automatic Call Recorder Pro uygulamasını deneyebilirsiniz. Yapacağınız telefon görüşmelerinde hangi kişilerle olan görüşmelerinizi kaydedebileceğinizi dahi ayarlayabilmenize olanak sağlayan uygulamada varsayılan olarak her şeyi kaydet seçeneği bulunuyor. Bunun dışında kaydedilecek kişiler haricindeki hiçbir aramayı kaydetme ve önceden ayarladığınız kişiler haricindeki tüm aramaları kaydet seçenekleri de sunuluyor. Ücretsiz olarak yayınlanan sürümde sadece bu seçenekleri kullanabiliyorsunuz, fakat Pro sürümünde ise belirli kişilerden gelen aramaları kaydedebilme şansına da sahip oluyorsunuz.

Adından da anlaşılacağı üzere ek olarak hiçbir tuşa basmanıza gerek kalmadan, otomatik olarak arama kaydı yapan uygulamada kaydedilen görüşmelerinizi dinleme, paylaşma ve not ekleme gibi seçenekleriniz de bulunuyor. Uygulamayı beğendiyseniz ve diğer tüm özelliklerden faydalanmak istiyorsanız Automatic Call Recorder Pro sürümünü satın alabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Automatic Call Recorder

    Automatic Call Recorder, Android cihazınız üzerinde yapacağınız görüşmeleri kaydetmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Call Recorder - IntCall

    Call Recorder - IntCall uygulaması Android cihazlarınızda telefon görüşmelerinizi kaydetmenizde kolaylık sağlıyor.
  • Screen Recorder Pro

    Screen Recorder Pro, Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir ekran videosu alma uygulamasıdır.
  • Auto Call Recorder APK

    Auto Call Recorder, Android için otomatik arama kaydedicidir. Arama kaydetme uygulaması arayan Android telefon kullanıcılarına tavsiyemizdir.
  • Call Recorder

    Call Recorder, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız ile yaptığınız görüşmeleri kaydetme imkanı sunan başarılı bir uygulamadır.
  • Samsung Voice Recorder

    Samsung Voice Recorder, Samsung cihazlarda önyüklü gelen ses kaydı uygulaması.
  • Voisi Recorder

    Voisi Recorder, root yapmadan gelen aramaları kaydetme imkanı tanıyan Android uygulaması.
  • Ilos Screen Recorder

    Ilos Screen Recorder uygulamasını kullanarak Android cihazınızın ekran görüntülerini video olarak kaydedebiliyorsunuz.