Automatic Call Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
71,213 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Automatic Call Recorder, Android cihazınız üzerinde yapacağınız görüşmeleri kaydetmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Automatic Call Recorder, isminden de anlaşıldığı üzere Android cihazlarınız üzerinde yapacağınız görüşmeleri kaydetmek için geliştirilen yararlı bir uygulamadır. Uygulama yüklendikten sonra otomatik olarak yapacağınız tüm konuşmaları kaydetmektedir. Uygulamayı Android telefonlarınıza ücretsiz olarak yükleyerek kullanabilirsiniz.

Uygulama ayarlarından hangi aramaların kaydedileceğiniz ve kaydetme işleminden sonra hangilerinin otomatik olarak dinleneceğiniz belirleyebilirsiniz. Google Drive ve Dropbox'a kaydedilen görüşmeleri eşleyerek bulut depolama alanlarından da yararlanabilirsiniz. Bu sayede cihazınızın kendi hafozası dolmamış olur.

Uygulamanın kaydetmiş olduğu görüşme kayıtları gelen kutusuna kaydedilmektedir. Dilerseniz kaydedilecek olan dosyayı değiştirebilirsiniz. Hatta harici bir depolama alanına tüm görüşmelerinizi kaydedebilirsiniz. Fakat bu işlemi yağtığınızda yeni aramalar geldiğinde eski aramalar silinecektir. Bu nedenle sizin için önemli olan görüşmeleri kaydetmelisiniz.

3 Farklı standart ayarı bulunan uygulama herşeyi kaydetme, belirli engellediğiniz kişiler dışında herşeyi kaydetme ve sadece belirledliğiniz kişiler ile yapacağınız görüşmeleri kaydetme olarak farklı şekilde kullanılabiliyor. Kendi isteğinize göre bu ayarlardan birini seçebilirsiniz.

Çağrı kaydetme adına aradığınız tüm özelliklere sahip olan Automatic Call Recorder uygulamasını ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Automatic Call Recorder Pro

    Automatic Call Recorder Pro uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz.
  • Call Recorder - IntCall

    Call Recorder - IntCall uygulaması Android cihazlarınızda telefon görüşmelerinizi kaydetmenizde kolaylık sağlıyor.
  • Auto Call Recorder APK

    Auto Call Recorder, Android için otomatik arama kaydedicidir. Arama kaydetme uygulaması arayan Android telefon kullanıcılarına tavsiyemizdir.
  • Call Recorder

    Call Recorder, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız ile yaptığınız görüşmeleri kaydetme imkanı sunan başarılı bir uygulamadır.
  • Samsung Voice Recorder

    Samsung Voice Recorder, Samsung cihazlarda önyüklü gelen ses kaydı uygulaması.
  • Voisi Recorder

    Voisi Recorder, root yapmadan gelen aramaları kaydetme imkanı tanıyan Android uygulaması.
  • Ilos Screen Recorder

    Ilos Screen Recorder uygulamasını kullanarak Android cihazınızın ekran görüntülerini video olarak kaydedebiliyorsunuz.
  • iRig Recorder 3

    iRig Recorder 3, Android için ücretsiz profesyonel ses ve video kaydetme, düzenleme uygulaması.