Autorun Angel

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
301 TOPLAM İNDİRME
1.23 MB DOSYA BOYUTU

Autorun Angel bulut tabanlı güçlü bir otomatik çalıştırma yöneticisi ve güvenlik analiz yazılımıdır.

Autorun Angel işletim sisteminiz açıldığı anda devreye giren yazılımlar içerisindeki zararlı yazılımları tespit etmenize olanak sağlayan güçlü ve kullanışlı bir programdır. Ayrıca bellek alanları üzerinde de taramaya yapan program spyware ve virülere karşı ekstra koruma için yardımcı bir araçtır.

Windows'un başlangıç bölümleri üzerinde derinlemesine tarama yapan Autorun Angel, zararlı veya şüpheli gördüğü yazılımları size bildirecektir. Sonrasında şüpheli olan başlangıç programlarını analiz etmek için sunucu üzerine gönderebilirsiniz.

Autorun Angel'ı bilgisayarı için ekstra güvenlik isteyen kullanıcılarımızın mutlaka denemesini öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Autorun Virus Remover

    Autorun Virus Remover, autorun/autorun.inf virüslerini silmek veya engellemekiçin geliştirilen bir güvenlik yazılımıdır.
  • BitDefender USB Immunizer

    BitDefender USB Immunizer sayesinde bilgisayarınızı autorun tabanlı olarak çalışan zararlı yazılımlardan koruyabilirsiniz.
  • Protect My Disk

    Protect My Disk, USB disklerinizi Autorun virüslerine karşı korumanıza olanak sağlayan ücretsiz bir güvenlik yazılımıdır.
  • Autorun Injector

    USB flaş diskinize bulaşan virüslerin içerisindeki dosyaları almanıza engel olduğuna inanıyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.