AVD Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,703 TOPLAM İNDİRME
12.99 MB DOSYA BOYUTU

AVD Video Converter ile video dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz

AVD Video Converter video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir video dönüştürme programıdır. Oldukça geniş format desteğine sahip programın desteklediği dosya türleri şunlardır:

AVI, DIVX, MPEG, MPG, DAT, VOB, WMV, MP4, FLV, MKV, MOV, ASF, 3GP, 3G2, RM, RMVB, M4V, QT, OGM, F4V, DVR-MS, TS, AMV, MTS, MT2S, MP3, WAV, WMA, OGG, M4A, AAC, AC3, MPC, AU, APE, AIFF, AMR

Program videoları kullandığınız cihaza özel olarak dönüştürmenizi sağlayan ön ayarlara da sahiptir. Apple TV, Blackberry, iPhone, PSP, iPod, iPad, PS3, XBOX 360, Creative ZEN bu cihazlardan bazılarıdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AVD Batch Converter v1.6

    AVD Batch Converter, toplu resim dönüşümü yapabileceğiniz, kullanımı son derece kolay bir programdır.
  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • Power Video Converter 1.5.43

    Power Video Converter, yüksek hız ve kalitede video dönüşümü yapabilen, kullanışlı bir video format dönüşüm programıdır.
  • Miro Video Converter

    Miro Video Converter video formatlarını istediğiniz formata dönüştürebilmek için tasarlanmış çok sade ve ücretsiz bir video format dönüştürücü.
  • Video and Audio Converter

    Video and Audio Converter, ses ve video dosyalarını farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan bir format dönüştürme aracıdır.
  • Total Video Converter

    Total Video Converter, video dönüştürücü ve ses dönüştürücü olarak kullanabileceğiniz başarılı bir format dönüştürme programıdır.
  • Absolute Video Converter

    Absolute Video Converter, kolay kullanımlı, sade bir arayüze sahip video format dönüştürme uygulamasıdır.
  • AV Video Converter

    AV Video Converter bilinen tüm ses ve video dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürebilmeniz için tasarlanmış başarılı bir format dönüştürücüdür.