Avea Cihaz Danışmanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
360 TOPLAM İNDİRME

Avea Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.

Avea Cihaz Danışmanı uygulamasını Android akıllı telefon veya tabletinize yükleyerek en son çıkan ve bir süredir piyasada olan tüm akıllı mobil cihazların teknik özelliklerinde bakabilir, cihaz kampanyalarını inceleyebilirsiniz.

Bir akıllı telefon ve tablet almak istiyor ancak hangisini alacağınızı karar veremiyorsanız güncel akıllı cihazları teknik özelliklerine göre listeleyen ve cihazları karşılaştırabilen Avea Cihaz Danışmanı size yardımcı olacaktır. Sadece mobil cihazların özelliklerini öğrenmekle kalmayacak, seçtiğiniz cihazı tarifenize ek – internet paketli – herşey dahil ve peşin olarak satın almak istediğinizde ne kadar ödeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Bütçeniz kısıtlıysa veya bir akıllı cihaza çok para vermem diyorsanız Avea, Türk Telekom ve TTNET’in sunduğu cihaz kampanyalarını da inceleyebilirsiniz. Dilerseniz e-posta adresinizi vererek kampanyaların posta kutunuza iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Avea Cihaz Danışmanı uygulamasını internet bağlantısı olmadan da kullanılabilirsiniz. Ancak güncel kampanyaları görebilmek için aktif internet bağlantınızın olması şart.

Erkan Calp

Avea Cihaz Danışmanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Avea Cihaz Danışmanı ile akıllı telefon ve tabletlerin teknik bilgilerine ulaşabilir, kampanyaları inceleyebilirsiniz.

Avea Cihaz Danışmanı, iPhone ve iPad modellerinin teknik özelliklerine bakabileceğimiz, karşılaştırabileceğiniz, cihaz kampanyalarına ulaşabileceğiniz kısacası cihazlarla ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulabileceğiniz bir mobil uygulama. Hangi iPhone ve iPad modelini nereden alacağınıza karar veremiyorsanız bu uygulama size yardımcı olacaktır.

Avea Cihaz Danışmanı uygulaması, iPhone ve iPad modellerini hem teknik açıdan karşılaştırabileceğiniz hem de Avea, Türk Telekom ve TTNET tarafından sunulan cihaza ilişkin kampanyaları öğrenebileceğiniz yararlı bir uygulama.

Sıklıkla cihaz değişiminde bulunanlara daha çok hitap ettiğini düşündüğüm uygulamanın kampanya bölümü oldukça detaylı hazırlanmış. Seçtiğiniz cihazın 24 ay / 36 ay taahhütle size ne kadara geleceğini, tarifinize ek veya peşin alırsanız ne kadar ödeyeceğinizi, internet ve konuşma içinde olursa ne kadar ödeyeceğinizi görebiliyorsunuz. Bunun yanında yeni iPhone / iPad’i mi yoksa bir önceki iPhone / iPad’i mi satın alacağınıza karar veremiyorsanız Cihaz ara sayesinde arasında gidip geldiğiniz iki modeli karşılaştırabiliyor ve daha rahat karar verebiliyorsunuz.

Güncel kampanya bilgilerini göstermek için internet bağlantısına ihtiyaç duyan bunun dışında çevrimdışı da kullanılabilen Avea Cihaz Danışmanı, cihaz seçiminde kararsız kalanlara önerebileceğim güzel bir operatör uygulaması.

Erkan Calp

Avea Cihaz Danışmanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Avea Cihaz Danışmanı, akıllı telefon ve tablet kampanyalarını Windows Phone cihazınızdan takip edebileceğiniz bir uygulama.

Avea Cihaz Danışmanı, Avea’nın kendisi, TTNET ve Türk Telekom tarafından sunulan akıllı telefon ve tablet kampanyalarını takip edebilmeniz için oluşturulmuş bir uygulama. Web site üzerinde cihaz kampanyalarına göz atarken aradığınıza uzun sürede ulaşıyorsanız, Windows Phone cihazınıza bu uygulamayı indirerek istediğiniz cihazın kampanyalarına anında ulaşabilirsiniz.

Akıllı telefon ve tabletlere kredi kartı ile taksit seçeneğinin kalkması ile birlikte operatörlerin sundukları –kimisine göre avantajlı kimisine göre pahalı- kampanyalar öne çıkmaya başladı. 12, 24 veya 36 ay vade seçenekleri ile dilediğiniz cihazı tarifenize ek satın alabiliyorsunuz. Avea Cihaza Danışmanı uygulaması da akıllı telefon ve tablet kampanyalarına daha hızlı göz atmanızı sağlayan bir uygulama. Uygulamada en yeni cihazlardan eski modellere birçok akıllı telefon ve tablet modeline rastlamak mümkün.

Avea Cihaz Danışmanı uygulaması oldukça basit hazırlanmış pratik bir uygulama. Arama butonu ile satın almak / incelemek istediğiniz cihaza kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Tarifenize ek, internet paketi ile ve peşin olarak ne kadar ödeyerek cihaza sahip olabileceğinizi görmenin haricinde cihazın teknik özelliklerini de öğrenebiliyorsunuz.

Sadece kampanyalı cihazlara erişebileceğiniz uygulamada mevcut cihazınız için internet paketlerini de inceleme şansına sahipsiniz. 3G ve Mobil Plus paketlerinin sunduklarından, fiyatlarına kadar her detaya ulaşmanız mümkün.

Not: Uygulamayı internet bağlantısı olmadan da kullanabiliyorsunuz. Lakin güncel kampanyaları görmek için mutlaka internete bağlı olmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom Cihaz Danışmanı

    Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Avea Arabam

    Avea Arabam, arabanızı park ettiğiniz noktayı bulmanıza yardımcı olan bir mobil uygulama.
  • Avea Bulutt

    Avea Bulutt uygulaması ile dosyalarınızı, rehberinizi yedekleyebilir, bulut ortamda saklayabilirsiniz.
  • Avea Oyun

    Avea Oyun Türkçe içeriğe sahip olan bir mobil uygulama marketidir
  • Clueful Privacy Advisor

    Clueful Privacy Advisor, gelişmiş bir gizlilik danışmanı uygulamasıdır.
  • Avea Fırsat

    Avea Fırsat ile size özel kampanyalardan anında haberdar olursunuz.
  • Avea Mobil Hesap

    Avea Mobil Hesap uygulaması ile restoranlarda sadece Android telefonunuzu kullanarak hesabı ödeyebiliyorsunuz.
  • Galaxy Wearable (Samsung Gear)

    Galaxy Wearable (Samsung Gear): Samsung giyilebilir cihaz kullanıcıları için yardımcı uygulama