Avea Fırsat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Avea Fırsat ile size özel kampanyalardan anında haberdar olursunuz.

Avea Fırsat uygulaması ile mobil cihazınızdan çeşitli markaların avantajlarını takip edebilir, fırsat kodları alabilir ve size özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Tüm fırsatlardan anında haberdar olmanızı sağlayan Avea Fırsat ile ayrıca hiçbir ek ücret ödemeden arkadaşlarınız için konuşma, mesajlaşma, internet paketi veya Avea Renkli Yaşam paketlerinden hediye edebilir, kartpostallar ile doğum günlerini kutlayabilirsiniz.

Fırsatlar bölümünden onlarca markanın sunduğu kampanyalara ait tüm detaylara ulaşabilir, Fırsatlarım bölümünden size özel sunulan kampanyalara göz atabilir, Hediyeler bölümünden tek dokunuşla sevdiklerinize hediyeler gönderebilirsiniz.

Erkan Calp

Avea Fırsat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
18.4 MB DOSYA BOYUTU

Avea Fırsat uygulaması ile Avea'lılara özel tüm kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.

Avea Fırsat, Avea abonelelerine özel olarak sunulan fırsatları iPhone ve iPad'inize taşıyan bir uygulamadır. Her Avea abonesinin ücretsiz olarak yararlanabildiğiniz bu uygulama, çeşitli markaların belli tarihler arasında yaptıkları indirimleri bildirir.

Oldukça basit tasarlanmış arayüze sahip uygulamayı iPhone ve iPad'inize yükleyerek size özel fırsatlardan anında haberdar olabilir, fırsat detaylarını görebilir, dilerseniz fırsat kodunu tek bir dokunuşla alabilirsiniz. Push bildirim özelliği sayesinde son kullanım tarihi yaklaşan fırsatlar sesli olarak bildirilir. (Dilerseniz bu özelliği kapatabilirsiniz.) Böylelikle hiçbir fırsatı kaçırmazsınız.

Çeşitli markaların yaptığı %80 varan indirimleri takip etmenin yanı sıra Hediye bölümünü kullanarak Avea'lı sevdiklerinize, eşe dosta konuşma, mesajlaşma, internet paketi hediye edebilirsiniz. Hediyelerim bölümünden ise size gönderilen hediyelere bakabilirsiniz. Bunun yanı sıra ücretsiz aldığınız kartpostallar ile arkadaşlarınızın doğum günlerini kutlayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan ve reklam içermeyen Avea Fırsat, markaların özel kampanlarını takip edebileceğiniz harika bir uygulama. Kesinlikle denenmeli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avea Mobil Hesap

    Avea Mobil Hesap uygulaması ile restoranlarda sadece Android telefonunuzu kullanarak hesabı ödeyebiliyorsunuz.
  • Avea Cihaz Danışmanı

    Avea Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Fırsat Bu Fırsat

    Fırsat Bu Fırsat, dönemlik indirimler sunarak kullanıcıların ürün ya da ürünleri avantajlı şekilde satın almalarını sağlayan sitenin mobil uygulamasıdır.
  • Migros: Güncel Kampanya Fırsat

    Migros: Güncel Kampanya Fırsat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Migros fırsatlarını yakalayabilirsiniz.
  • Morhipo

    Morhipo, popüler alışveriş ve fırsat sitesinin Android uygulaması.
  • Yakala.co

    Yakala.co, Android için fırsat ürünlerini takip edebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Markafoni

    Markafoni, önde gelen fırsat sitelerinden Markafoni'nin Android uygulamasıdır.
  • Banabak

    Gençlere özel olarak geliştirilmiş bir fırsat uygulaması