Avengers Initiative

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,573 TOPLAM İNDİRME
1.66 GB DOSYA BOYUTU

Avengers Initiative, Hulk ve Kaptan Amerika'nın kötülere karşı mücadelesini konu alan bir aksiyon-macera oyunudur.

Avengers Initiative, Hulk ve Kaptan Amerika olarak kötülere karşı mücade ettiğimiz aksiyonun hiç eksik olmadığı bir Windows 8 oyunudur. Süper güçlü suçlular ve canavarlar tarafından saldırı altında olan dünyayı ancak ve ancak siz kurtarabilirsiniz. Dünyanın en kötü ve acımasız adamların karşına çıkmaya hazır mısınız?

ABD’li ünlü çizgi roman şirketi Marvel tarafından geliştirilen oyunda Hulk ve Kaptan Amerika rolünü üstleniyor ve aralarında Wendigo, Abomination, Kronan ve Skrull’ların da bulunduğu tüm kötülere karşı mücadele ediyoruz. Hareketlerin ön plana çıkarıldığı bu aksiyon oyununda gerek etkili vuruşlarımızla, gerekse de saldırı ve kombo hareketlerle süper güçlerimizi açığa çıkarıyor, dev düşmanlarla dövüşüyoruz.

Özel efektlerin de son derece başarılı yansıtıldığı bu epik macera oyununda Hulk ve Kaptan Amerika için onlarca özelleştirme seçeneği bulunuyor. Saldırıların etkisini yarı yarıya azaltan özel kostümler, düşmanlara zor anlar yaşatan güçlendirmeler, inanılmaz süper güçlü yeteneklerin yanı sıra kahramanlarımızı geliştirerek daha etkili olmalarını sağlayabiliyoruz.

Türkçe olarak ta oynanabilen Avengers Initiative, iyi ve kötü tüm Marvel karakterlerinin buluşturulduğu animasyon ve yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan harika bir aksiyon oyunu.

Erkan Calp

Avengers Initiative

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
485 TOPLAM İNDİRME
763 MB DOSYA BOYUTU

Avengers Initiative, Hulk veya Kaptan Amerika olarak kötülere karşı savaştığımız hareketli bir mobil oyundur.

Avengers Initiative, dünya geneline en çok okunan çizgi romanların yaratıcısı Marvel Entertainment tarafından geliştirilen ve tüm platformlar için sunulan aksiyon ve macera öğelerinin yer aldığı bir oyundur. Hulk veya Kaptan Amerika ile oynama şansı bulduğumuz oyunda dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü güçlere karşı savaş veriyoruz. Yenilmezler olarak tüm güçlerimizi kullanarak barış ve güven ortamını yeniden sağlamalıyız.

Türkçe dil desteği sunan oyunda Kaptan Amerika veya Hulk rolünü üstleniyor ve Wendigo, Abomation, Kroan ve Skrullar dahil pek çok kötü Marvel karakterleri ile savaşıyoruz. İnanılmaz süper güçlü yeteneklerimizle kombo hareketleri birleştirerek suçlu ve canavarları alt etmeye çalışıyoruz. Tamamen hareketlere dayalı bu aksiyon oyununda düşmanlarımızı yendikçe çeşitli güçlendirmelerin, süper güçlerin ve yeni kostümlerin kilidini açıyoruz. Ayrıca gerek Hulk’ın gerekse de Kaptan Amerika’nın dövüş özelliklerini geliştirebiliyoruz.

Detaylı olarak tasarlanmış karakterlerin yanı sıra özel efektleriyle de dikkat çeken oyun 763MB boyutunda olmasına rağmen oyunu sorunsuzca kurabilmeniz için 4GB boş alanın olması gerekiyor. Deneme opsiyonu bulunmayan oyun için belirlenen fiyat ise 10,99 TL. Oyunun diğer bir eksi yanı ise Türkçe karakter sorunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avengers Alliance

    Avengers Alliance, onlarca Marvel karakterinin yer aldığı aksiyon türünde bir oyundur.
  • Marvel's Avengers

    Marvel's Avengers PC Steam'de! Yeni Yenilmezler oyununda kahramanlar ordunuzu toplayıp dünyayı koruyorsunuz.
  • Marvel: Avengers Alliance 2

    Marvel: Avengers Alliance 2, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz süper kahraman oyunu.
  • The Avengers Windows 7 Theme

    Windows 7 için hazırlanan The Avengers temasıyla filmin süper kahramanları Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow ve Captain America masaüstünüze taşınıyor.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.