Avid Pro Tools

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,150 TOPLAM İNDİRME
944.88 MB DOSYA BOYUTU

Profesyonel kullanıcılara hitap eden bu araç ile komplike ses dosyalarını yönetebilir ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Avid Pro Tools 11 kapsamlı ve profesyonel düzeydeki özellikleriyle öne çıkan bir ses işleme ve düzenleme uygulamasıdır. Günümüz beklentileri ve teknolojileri göz önüne alınarak tasarlanmış olan Pro Tools 11 ile ses dosyalarınızı düzenleyebilir ve yeni dosyalar işleyebilirsiniz.

Son teknoloji ses işleme motoru, 64-bit performansı, gelişmiş video işleme özellikleri ve işlevsel arayüzü ile profesyonel ses editörlerinin mutlaka denemesi gereken yazılımlar arasında yer alan Avid Pro Tools ile en detaylı projelerinizi bile verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Programın arayüzü ilk başta fazla kalabalık gibi gelse de bu işin içinde olan kullanıcılar için sorun olmayacaktır. Genel olarak bakıldığında aynı tür fonksiyonların aynı bölümlerde toplandığını görüyoruz ve bu da işlevselliği artırıyor. Program aynı zamanda HD videoları oynatabilen bir video motoruna sahip. Bu özelliği kullanarak en popüler HD video formatlarını rahatlıkla oynatabilirsiniz.

Kapsamlı özellikleriyle daha çok profesyonellere hitap eden bu program ile en komplike ses dosyalarını düzenleyebilir ve kendi projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GOM Mix Pro

    GOM Mix Pro, Windows kullanıcıları için kullanımı kolay ve Türkçe dil desteği sunan video düzenleme programıdır.
  • Sound Forge Pro

    Sound Forge Pro, hem ev hem de profesyonel kullanımlara yönelik hazırlanmış olan bir ses düzenleme programıdır.
  • Adobe Premiere Pro

    Adobe Premiere Pro, her türden video düzenleme işlemini yapabileceğiniz profesyonel bir video düzenleme programıdır.
  • VideoStudio Pro

    VideoStudio Pro ileri seviye bir video düzenleme yazılımıdır
  • Guitar Pro

    Guitar Pro gitar, bas, banço gibi perdeli müzik enstrümanları için geliştirilmiş bir tab editörüdür. Amatörlerden profesyonel müzisyenlere kadar her düzeyde kullanıcıya hitap eden programla method, nota okuma ve düzenleme gibi konularda ke
  • Ashampoo Movie Studio Pro

    Ashampoo Movie Studio Pro, kendi çekmiş olduğunuz veya webden indirmiş olduğunuz video dosyalarını düzenleyebileceğiniz gelişmiş bir video düzenleme programıdır.
  • DAEMON Tools Pro

    DAEMON Tools Pro ile sanal disk oluşturabilir, imaj dosyalarını sorunsuz bir şekilde açabilirsiniz.
  • Magic Audio Editor Pro

    Başarılı bir ses düzenleyici.