Baby Monitor & Alarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Bebeğinizin her anını takip edebilir, uzaktan sesler çalarak daha kolay uykuya dalmasını sağlayabilirsiniz.

Bebeğiniz uyurken aklınız onda kalıyorsa, Android cihazlarınıza kuracağınız Baby Monitor & Alarm uygulamasıyla bebeğinizin durumunu anlık olarak takip edebiliyorsunuz.

Kapsamlı özellklere sahip olan uygulama, ebeveynlerin oldukça hoşuna gidecek gibi görünüyor. İki farklı telefona kuracağınız uygulamada, telefonlardan birini bebeğin yakınlarına koyuyorsunuz ve diğer telefondan takipte kalabiliyorsunuz. Ortamda sessizlik hakim olduğundan, ortamı dinleyen uygulama yüksek bir ses algıladığında diğer telefona bildirim göndererek durumdan haberdar ediyor. Annenin sesinin, bebekler üzerinde rahatlatıcı bir etkisi olduğunu biliyoruz. Uygulamayı kullanan anneler, Mommy’s Voice bölümünden çeşitli kayıtlar yaparak, bebek uyandığında uzaktan kontrol sayesinde bu sesleri çalabilir ve bebeğin sakinleşmesini sağlayabilirler.

Aktivite kaydı özelliği de bulunan uygulamada, her olay ve gürültü kayıt altına alınıyor. Örneğin; saat 02:00 ile 02:05 arasında sessizlik, 03.11’de x sesi çalındı gibi aktiviteleri de bu bölümden inceleyebiliyorsunuz. Uzaktaki telefonun bataryası azaldığında, ikinci telefona bildirim gönderen uygulama bu sayede tüm kontrolün ebeveynlerin elinde olmasını sağlıyor diyebilirim. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WiFi Baby Monitor

    WiFi Baby Monitor uygulamasıyla akıllı telefonlarınızı bebek monitörüne dönüştürebilirsiniz.
  • Baby Monitor 3G

    Baby Monitor 3G bebek sahibi çiftlerin beklentilerine cevap vermek üzere özel olarak optimize edilmiş bir bebek bakım uygulamasıdır.
  • Timely Alarm Clock

    Timely Alarm Clock, senkronize özelllikli alarm uygulamasıdır.
  • Shake-it Alarm

    Shake-it Alarm, sabahları uyanamama sorununuza çare bulacak olan eğlenceli bir alarm uygulamasıdır.
  • Smart Alarm

    Android için Smart Alarm uygulaması, Android cihazınızda sizi her sabah istediğiniz saatte uyandırmayı garanti eden bir akıllı alarm uygulamasıdır.
  • Good Morning Alarm Clock

    Good Morning Alarm Clock, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alarm uygulaması olarak tanımlanabilir.
  • Mimicker Alarm

    Mimicker Alarm, Microsoft tarafından geliştirilen alarmlı saat uygulaması.
  • My baby music boxes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ninni uygulamasıdır.