Backbreaker Football

x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Backbreaker Football, Android telefon ve tabletleri üzerinde Amerikan Futbolu oynamak isteyen kullanıcılara hitap eden başarılı ve eğlenceli bir oyun.

Backbreaker Football, dalgalar halinde gelen rakip takımın savunma oyuncularının içinden yıldırım gibi geçerek sayıları yapmanız gereken çok eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir Android Amerikan futbolu oyunu. Eğer Amerikan futboluna ilgi duyuyorsanız bu oyun tam size göre.

Oyunun şüphesiz en kötü özelliği ücretli olması. 6.36 TL karşılığında satın alabileceğiniz oyunun grafikleri oldukça gerçekçi fakat oyunun biraz eski kaldığını söyleyebilirim. İkinci versiyonu çıkan oyunun ilk versiyonu da oldukça güzel fakat yeni jenerasyon oyunlara göre biraz geride kalıyor.

Oyuna ilk girdiğinizde kendinize bir takım seçerek, takım adınızı formanız üzerine bastırıyorsunuz. Daha sonra takımınız ile farklı oyun modlarına girerek rakipleri devirmeye çalışmalısınız. Altın kafalık ve diğer başarımları kazanarak oyunda kilitli olan gizli etkinliklerin kilidini açabiliyorsunuz. Oyuna gizemli bir hava katan bu özelliği sayesinde oyunu oynarken hiç sıkılacağınızı düşünmüyorum.

Online liderlik sıralamasındaki yerinizi almak için oldukça uğraşmanız gerekiyor. Özellikle daha önceden Amerikan Futbolu hakkında bilgiye sahip değilseniz, bir süre oyunu ve oyunun kurallarına alışmanız gerekiyor. Daha sonra ustalaşarak liderlik sıralamasında yükselebilirsiniz. Oynadıkça bağımlısı olacağınız türden bir oyun olan Backbreaker Football ile boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz.

Futbol yada Amerikan futbolu oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Backbreaker Football'u satın alarak oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Backbreaker Football

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Backbreaker Football, spor oyunları oynamaktan keyif alanların tercih edebileceği eğlenceli ve heyecanlı bir Amerikan futbolu oyunu.

Backbreaker Football, iPhone ve iPad'leri üzerinde amerikan futbol oyunu oynamak isteyenler için geliştirilen başarılı ve oynaması heyecanlı bir oyun.

Eğer Amerikan futbolu hakkında bilgi sahibi değilseniz fakat oyunu oynamak isterseniz hemen öğrenebilirsiniz. Dalgalar halinde gelen rakip savunma oyuncuları koşarak yada şaşırtarak geçmeniz ve sahanın sonundaki çizgiyi geçerek sayıyı almanız gerekiyor. Böylelikle maçları kazanıp oyundaki başarımları elde edebiliyorsunuz. Başarımları elde ettikçe ve altın kafalığı kazanarak oyunda kilitli olan etkinliklerin de kilidi açılıyor.

3 boyutlu bir stadyumda farklı kamera açılarından oynayabileceğiniz oyunu oynadıkça bağımlısı olacağınıza eminim. Oyunda kendinize ait bir amerikan futbolu takımınız ve takımıza özel üzerinde takımınızın adı yazan bir forma oluşturuyorsunuz.

Oynaması kolay fakat ustalaşması zor olan oyunun tek kötü yanı ise ücretli olması. Oyunu oynayabilmek için 1.99 TL ödeyerek satın almanız gerekiyor. Eğer Amerikan Futboluna ilginiz varsa ödediğiniz ücrete değecek bir oyun olarak görüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Backbreaker 2: Vengeance

    Backbreaker 2: Vengeance, yeşil sahalarda koşup rakiplerinizi devirmeye yada geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Amerikan futbolu oyunu.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.