Bannersnack Banner Maker

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME

Birbirinden güzel şablonlar, göz alıcı stok görseller ve zengin objelerle ihtiyaç duyduğunuz reklam bannerını ücretsiz oluşturabilirsiniz.

Git gide büyüyen internet reklamcılığı pazarı, girişimcileri kendine çeken önemli bir cazibe merkezi haline dönüştürdü. Konusunda uzman reklam planlamacılarının desteğiyle çok küçük bütçelerle bile etkili neticelere ulaşmak internet reklamcılığı sektöründe mümkün.

Hedef kitleyi cezp edecek etkili reklam bannerları (Türkçesi karşılığı afiş) hazırlamak için çok iyi bir grafiker olmanıza aslında pek de gerek yok. Bannersnack sayesinde bilgisayarınıza herhangi bir program indirip kurmanıza gerek kalmadan saniyeler içinde ‘profesyonel’ bannerlar hazırlayabilirsiniz.Tek yapmanız gereken Bannersnack’e üye olmak (Sosyal Ağ hesaplarınızla bir saniyede otomatik üye olmak mümkün.) Sistem banner oluşturmak için gerekli olan temel gereçleri ücretsiz sunuyor. Bir takım ekstra özellikleri aktif edilebilmek içinde muhtelif fiyatlardaki paketlerden birini satın almanız isteniyor. Onlarca stok görselinde bulunduğu Bannersnack’te ihtiyaç duyduğunuz bannerı hazırlamak hiç de zor olmayacak!

Bannerınızı hazırladıktan sonra sistemin size verdiği embed (gömme) kodlarıyla hemen kullanmaya başlayabileceğiniz gibi gif, jpg, png, swf formatında da edinebilme imkanınız var.

Murat UZUN

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Icon Maker

    Free Icon Maker tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz bir ikon yapma servisidir
  • Timeline Cover Banner

    Facebook zaman tüneli kapak fotoğrafınızı değiştirmek ve güzelleştirmek istiyorsanız bu uygulamayı kullanmalısınız.
  • Rage Maker

    Internet Meme'leri yaratmak için hazırlanmış kullanışlı bir web uygulaması.
  • Timeline Movie Maker

    Facebook zaman tünelinizi kolayca bir film haline getirmek ve paylaşmak istiyorsanız bu web uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • DesignEvo

    Ücretsiz online logo tasarım servisleri arasında en iyilerden biri.
  • Frame Box

    Henüz çok yeni olan ve yeterli sayıda örnek tasarım içermeyen ama web tarayıcınız üzerinden sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz örnek tasarım ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Logaster

    Logaster, online logo tasarım, logo oluşturma, site ikonu, site logosu yapma servisi.
  • Moqups

    Moqups, web tarayıcınız üzerinden hızlı ve verimli bir şekilde tasarım oluşturmanıza imkan tanır..