Barbaric: The Golden Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Barbaric: The Golden Hero, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Barbaric: The Golden Hero, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Altın çalmayı temel alan oyunda efsanevi işler gerçekleşiyor.

Canavarları ve yaratıkları parçalayarak ilerlediğimiz oyunda birbirinden efsanevi mücadeler gerçekleşiyor. Epik bir macera oyunu olan Barbaric: The Golden Hero, güçlü bir savaşcı olmanızı sağlıyor. Zindanlardan altın çaldığınız oyunda birbirinden zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Günü kurtarup kahraman olabileceğiniz oyunda onlarca zorlu düşman sizleri bekliyor. Güçlerinizi yükseltebileceğinizi oyunda aynı zamanda yeni öğeler keşfedebilir ve silahlarınızı geliştirebilirsiniz. Kulenin en tepesine ulaşmaya çalışmanız gerekiyor. Zorlu bölümleri geçerek yüksek skorlar elde etmeli ve barbarlığınızı göstermelisiniz. Slow motion gibi efektif animasyonlara da oyunda sahip olabilirsiniz. Oldukça heyecanlı bir savaş oyunu olan Barbaric: The Golden Hero sizleri bekliyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle asla bırakamayacağınız bir oyun olduğu söylenebilir.

Barbaric: The Golden Hero oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Mighty Hero

    The Mighty Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur.
  • Golden Axe

    Golden Axe, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve SEGA'nın efsane oyunları geri kazandırma projesi kapsamında ortaya çıkan bir aksiyon oyunudur.
  • Batman & The Flash: Hero Run

    Batman'in başrolünde yer aldığı bu sonsuz koşu oyununda DC evreninin karakterleriyle gece yarısında asfaltı ütülerken hayatta kalmanız gerekiyor.
  • Firefighter 3D: The City Hero

    Şehrin gizli kahramanları olan itfahiyecilerin hikayesini oynadığınız aksiyon dolu ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • The Dark Hero

    The Dark Hero, Android telefon ve tabletiniz için karanlık bir tema istiyorsanız kullanmanız gereken ücretsiz bir uygulama.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Hero Forces

    Hero Forces mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur