Barcode Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49,617 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

Barcode Scanner, QR kod başta olmak üzere çeşitli barkodları okuyabilen mobil uygulamadır.

Barcode Scanner, cihazda yer alan kamera üzerinden QR kod ve diğer birkaç barkod türünü okuyup tanımlayabilen bir mobil uygulamadır.

Adres ve kişi bilgileri gibi verilerin de şifrelenebildiği QR kodlar üzerinden gerçekleşen paylaşım her geçen dönem artmaktadır. Özellikle de mobil dünyanın vazgeçilmez yönlendirme tekniklerinden biri olan QR kodları bu uygulama ile kolayca tanımlayabilirrsiniz.

Nadir aralıklarla güncellenen uygulamada yapılan son güncelleme olan 4.3.2 güncellemesiyle birlikte şu ana kadar tespit edilen ve kullanıcıların ilettiği irili ufaklı hatalar giderildi. Yine söz konusu güncellemenin ardından uygulama ile arka fonu siyah yani siyah üzerine hazırlanmış beyaz kodlar da okunabiliyor. Diğer yandan RSS desteği de geldi. Taran kodların ilişkili olmaları halinde ve o bir ürünse Amazon üzerinden ürünle ilgili sonuçlara ulaşılabiliyor.

Onur Şendere

Barcode Scanner

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,108 TOPLAM İNDİRME

Barcode Scanner, ürünlerini barkod bilgilerini okuyarak çeşitli avantajlar sağlayan mobil uygulamadır.

Barcode Scanner, alışveriş esnasında ürüne ait barkodu okutarak o ürünle ilgili detaylı bilgilere ulaşmanızı sağlayan ve benzer diğer ürünlerle çeşitli karşılaştırmalar yapma imkânı tanıyan bir mobil uygulamadır.

En uygun alışverişi gerçekleştirmeniz için sahip olmanız gereken bazı temel bilgileri hızlı bir şekilde ve nerede olduğunuz fark etmeksizin sunan uygulama ile akıllı alışverişe bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Uygulama henüz Türkiye'de çok az sayıda yerde geçerli olsa da hızla gelişen mobil uygulama çalışmaları doğrultusunda kısa sürede Türkiye'de de kullanılacağı tahmin edilmektedir.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ShopSavvy Barcode Scanner

    ShopSavvy Barcode Scanner, hem barkod hem QR kod okuyabilen ve aynı zamanda internet üzerindne ürün ve fiyat araştırması yapmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Clear Scanner

    Clear Scanner uygulaması ile Android cihazlarınızı oldukça işlevsel bir fotoğraf tarayıcısına dönüştürebilirsiniz.
  • Easy Scanner

    Belgelerinizi hızlı bir şekilde dijital ortama aktarmak istiyorsanız Easy Scanner uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
  • Fast Scanner

    Fast Scanner uygulaması Android cihazlarınızı bir tarayıcıya dönüştürerek tüm belgelerinizi kolayca taramanızı sağlıyor.
  • Document Scanner

    Document Scanner uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınızı mobil fotoğraf tarayıcısına dönüştürmenizi sağlıyor.
  • StageFright Scanner

    StageFright Scanner, Android işletim sisteminin önemli açıklarından bir tanesi olan Stagefright virüsünü tespit ederek silebilen yararlı bir uygulama.
  • Camera Scanner

    Camera Scanner uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan her türlü belgeyi kolaylıkla tarayabilirsiniz.
  • Kaspersky QR Scanner

    Kaspersky QR Scanner, phishing ve zararlı bağlantılar içeren karekodları engelleyen hızlı ve basit bir karekod okuma uygulaması.