Bardbarian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
290 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Bardbarian, Android cihaz sahibi kullanıcıların oynarken büyük keyif alabilecekleri ücretsiz bir strateji oyunudur.

Bardbarian, şehrinde kendini müziğe vermiş ve artk savaşmaktan yorulmuş olan Bard karakterini kontrol edeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android strateji oyunudur.

Ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirebileceğiniz oyundaki amacınız, şehrinize saldıran düşmanları yok etmek ve şehri korumak. Bunun için şehrin merkezinde bulunan büyük elması korumanız gerekiyor. Sahip olduğunuz binalar ve savaşçılar ile düşmanlara karşılık vererek onları yok etmelisiniz.

Savaşçılar, büyücüler, şifacılar ve ninjalar gibi farlı türlerde asker üretebiliyorsunuz. Tabi birde baş kahramanımı Bard var. Kendisi aslında gitar çalmayı çok seviyor fakat hobileri arasında savaşmak da var. Şehri korumak için elinden geleni yapan Bard'ın üzerindeli eşyaları geliştirerek daha da güçlendirebilirsiniz. Aynı şekilde sahip olduğunuz diğer birim ve askerleri de kazandığınız paralar ile güçlendirbiliyorsunuz. Düşman askerlerini öldürdükçe onlardan düşen altınları kazanıyor ve aynı zamanda öldürdüğünüz için deneyim puanı da alıyorsunuz. Tabi düşmanlarınız sadece ufak ve kolay ölen askerlerden oluşmuyor. Karşılaşacağınız dev boss'lar sizi oldukça zorlayabilir ve şehrin emniyeti iiçin dev yaratıkları da öldürmelisiniz. Kendinize seçeceğiniz 3 kişilik özel ekip ile gelen saldırıları ilk siz karşlılayabilir ve düşmanlarınıza size saldırmamaları gerektiğini öğretebilirsiniz.

Oyuna ilk başladığınızda 12 farklı birim kilitli durumdadır. Zamanla oynarak bu birimlerin kilidini açabilirsiniz. 8 farklı düşman türü bulunan oyunda 4 farklı boss var.

Etkileyici grafikleri dışında muhteşem arkaplan şarkıları olan oyunu oynarken kendinizden geçip saatlerce başında kalabiliyorsunuz. Google Game entegresi bulunan oyundki başarılarınızı buradan kontrol edebilir ve ayrıca puan sıralamasını da bakabilirsiniz.

Strateji oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcıların Bardbarian'ı Android telefon ve tabletlerine kesinlikle ücretsiz olarak yükleyerek denemelerini tavsiye ederim.

Barış YANIK

Bardbarian

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
79.7 MB DOSYA BOYUTU

Çizgi film konseptindeki grafikleriyle dikkat çeken Bardbarian'da elinde sazıyla köyünü düşmanlardan korumaya çalışan bir ozanı canlandırıyoruz.

Bardbarian oynayabileceğiniz en keyifli ve sevimli savaş oyunlarından birisidir ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunda, güne köyünün saldırıya uğrama sesleriyle uynanan bir halk ozanını canlandırıyoruz. Elinde sazıyla düşmanlara karşı koymaya çalışan bu kahramanın yanında ona yardım eden askerler de mevcut. Ekranın sağ tarafında yer alan asker butonlarına tıklayarak istediğiniz asker çeşidini yardımınıza çağırabilirsiniz. Bu işlemden sonra yapmanız gereken şey ekranın sağ tarafından akın akın gelen düşmanların mücevhere erişmelerine engel olmak.

Oyunda 74 adet güçlendirme seçeneği, 12 farklı birim, 4 zorlu bölüm sonu canavarı, 8 farklı düşman tipi mevcut. Oyunda heyecan bir an olsun düşmüyor ve farklı birimler oyunun monotonlaşmasına engel oluyor.

Çizgi film modellemeleri oyuna farklı bir hava katıyor ve kalite hissini artırıyor. Hayatta kalma mücadelenizde askerlerinizin ve yönettiğiniz karakterin güçlü kalmasına özen göstermelisiniz. Bunun için güçlendirme seçeneklerine önem vermelisiniz. Son derece orijinal ve farklı bir yapıya sahip olan Bardbarian'ı sıkılmadan oynayacağınıza eminim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warcraft Rumble

    Blizzard Entertainment tarafından piyasaya sürülen Warcraft Rumble, mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir aksiyon strateji oyunudur.
  • Royal Revolt!

    Royal Revolt! sürükleyici bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Wild Beyond

    3 dakikalık aksiyon yüklü PvP çarpışmalar
  • Next Sword

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • King of Dead

    Zevkli deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • World War Arena

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Xenowerk Tactics

    Zorlu bir mobil strateji oyunu