Baseball Boy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

En sert vuruşunuzu yapın!

Baseball Boy!, minimalist stil renkli görselleriyle kendisine çeken beyzbol oyunu. Tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz, vakit geçirmek için birebir bir spor oyunu. Oyunda tek yapmanız gereken; topa en sert şekilde vurmak.

Mobilde spor oyunları kategorisinde genellikle basketbol, futbol, bowling, kış sporları oyunlarını görüyoruz. Beyzbol, yok denecek kadar az sayıda. VOODOO’nun mobil platforma ücretsiz çıkardığı, Android ve iPhone’larda oynanabilen beyzbol oyunu, kolay oynanabilirliğiyle öne çıkıyor. Beyzbol maçlarına çıkmak yerine vuruş yaparak ilerliyorsunuz. Karşıdan hızla gelen, nereden atıldığını göremediğiniz topa sert bir şekilde vurarak mümkün olduğunca uzak mesafeye ulaşmasını sağlıyorsunuz. Puan topladıkça topu daha uzak mesafeye göndermeniz isteniyor. Bu noktada çeşitli güçlendiricileri açmanız gerekiyor. Topun hızını artıran, daha güçlü vurmanızı sağlayan birçok yükseltme mevcut.

Erkan Calp

Baseball Boy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'de oynanabilen beyzbol oyunu

Baseball Boy! oyununda beyzbol oyuncusunun yerine geçiyorsunuz. iPhone ve iPad’de oynanabilen az sayıda beyzbol oyunu arasından kolay oynanabilirliği ve piksel görselleriyle ayrılan yapım, bağımlılık yaratan mobil oyunların geliştiricisi Voodoo’ya ait.

Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle her cihazda ve yerde keyifli oynanış sunan beyzbol oyunu, vakit geçirmek için birebir. Boş zamanlarınızda, kafayı dağıtmak için, arkadaşınızın gelmesini beklerken veya toplu taşımada oynayabileceğiniz türde eğlenceli bir spor oyunu. Oyunda amaç; olabildiğince sert vuruş yaparak topu mümkün olduğunca uzak mesafeye göndermek. Nereden atıldığını bilmediğiniz, hızla gelen topa en iyi şekilde vurarak istenen mesafeye atmaya çalışıyorsunuz. Vuruş için tek yapmanız gereken; renk çubuğuna doğru zamanda dokunmak. Atış yaptıkça daha uzak mesafeye topu göndermeniz isteniyor. Topun hızını artırmak, daha güçlü vurmak vs. için yükseltmeler mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baseball Nine

    Keyifli anlar yaşayabileceğiniz harika bir beyzbol oyunu
  • Baseball Megastar

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil oyun
  • FreeStyle Baseball 2

    FreeStyle Baseball 2, kaliteli ve ücretsiz bir Android beyzbol oyunu.
  • Draft Rivals: Fantasy Baseball

    Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Freestyle Baseball

    Freestyle Baseball, sokaklarda rakipleriniz ile kıyasıya geçecek beyzbol müsabakalarına çıkacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android beyzbol oyunudur.
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • Blocky Baseball

    Blocky Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.
  • Tap Sports Baseball 2016

    Tap Sports Baseball 2016, Android telefon ve tabletler için geliştirilen beyzbol oynama oyunudur.