Baseball Megastar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil oyun

Baseball Megastar, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir beyzbol deneyimi yaşayabileceğiniz Baseball Megastar, sizleri bekliyor.

Kendinizi profesyonel beyzbol oyuncusu gibi hissedebileceğiniz bir oyun olan Baseball Megastar, farklı liglerde mücadele edip rakiplerinize diz çöktürdüğünüz bir oyundur. 3 boyutlu bir oynanışa sahip olan oyunda oyuncularınızı güçlendiriyor ve farklı stratejik taktikler geliştirebiliyorsunuz. Eğlenceli ve dolu dolu bir oynanışa sahip olan Baseball Megastar, aynı zamanda yeteneklerinizi de sergileyebileceğiniz bir oyun olma özelliği taşıyor. Gelişmiş karakter kontrolleriyle de gerçek oyun deneyimi sunan Baseball Megastar, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun diyebilirim. Eğer beyzbol oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun. Bağımlılık edici etkisi de bir hayli yüksek olan Baseball Megastar sizleri bekliyor.

Baseball Megastar oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Baseball Megastar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beyzbol oyunu

Baseball Megastar, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir beyzbol oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eğlenceli ve zorlu müsabakalara sahne olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beyzbol oyunu olan Baseball Megastar, arkadaşlarınıza meydan okuyup eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. 3 boyutlu atmosfere sahip olan oyunda kendinizi profesyonel bir beyzbol oyuncusu gibi hissedebiliyorsunuz. Farklı liglerde mücadele de edebileceğiniz oyunda stratejik taktikler geliştirerek rakiplerinizi kısa yoldan malup etmeye çalışıyorsunuz. Beyzbol oynamayı seven herkesin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Baseball Megastar, kaliteli görselleriyle de ön plana çıkıyor. Bağımlılık yapıcı etkisi ve gelişmiş kontrol mekanizmasıyla Baseball Megastar sizleri bekliyor.

Baseball Megastar oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baseball Nine

    Keyifli anlar yaşayabileceğiniz harika bir beyzbol oyunu
  • Baseball Boy!

    En sert vuruşunuzu yapın!
  • FreeStyle Baseball 2

    FreeStyle Baseball 2, kaliteli ve ücretsiz bir Android beyzbol oyunu.
  • Draft Rivals: Fantasy Baseball

    Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Freestyle Baseball

    Freestyle Baseball, sokaklarda rakipleriniz ile kıyasıya geçecek beyzbol müsabakalarına çıkacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android beyzbol oyunudur.
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • Blocky Baseball

    Blocky Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.
  • Tap Sports Baseball 2016

    Tap Sports Baseball 2016, Android telefon ve tabletler için geliştirilen beyzbol oynama oyunudur.