Baseball Riot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
278 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Baseball Riot, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve ufak boyutlu beyzbol oyunu.

Baseball Riot, mobil cihazınızın yanı sıra Windows tablet veya bilgisayarınızda da oynayabileceğiniz ücretsiz ve fazla yer kaplamayan bir beyzbol oyunu. Tabii ki mobil oyun olduğundan animasyonlarla süslenmiş yüksek kalitede görseller beklemeyin. Daha çok boş zamanlarınızda açıp zaman geçirmek maksadıyla tarayıcıyı açmadan oynayabileceğiniz bir spor oyunu.

Oyunda eski takımına yapılan haksızlıklara ve beyzbol sporunu kötüye çıkaran kişilere gelemeyen emekliye ayrılmış beyzbol oyuncusunu kontol ediyoruz; daha doğrusu kontrol etmeye çalışıyoruz. Zira yıldız oyuncunun etrafı sevmediği hakem ve hayranlarla dolu. Etrafını saran beyzbola dahil her kim varsa onları uzaklaştırma görevi ise bize kalıyor. Pozisyonumuzu ayarlayıp atışımızı gerçekleştiriyor ve tek atışımızla etrafımızda haz etmediğimiz kim varsa indiriyoruz. Topu duvar ve platformlara çarptırarak en az atışla en fazla kişiyi vurma şansına sahibiz.

Erkan Calp

Baseball Riot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Baseball Riot, rakip oyuncuları atışınızla indirmeye çalıştığınız bir beyzbol oyunu.

Baseball Riot, adından da tahmin edeceğiniz üzere Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu ancak kuralların geçerli olmadığı çok daha zevkli oynanış sunan bir beyzbol oyunu. Beyzbol oynamayı bilmeyi gerektirmediğinden hızlı oyunlardan hoşlanan herkesin oynayabileceği, klasiğin dışına çıktığından oynarken keyif alacağı bir yapım.

Oyunda emekliye ayrılmış bir beyzbol yıldızının yerine geçiyoruz. Amacımız beyzbolu mümkün olduğunca çirkinleştirmeye çalışan takıma dahil olma kararı alan eski oynadığımız takımdaki arkadaşlarımızı kararlarından caydırmak. Takım arkadaşlarımızı farkında olmadıkları durumdan kurtarmak için beyzbol sopamızla şikeci takımın oyuncularını teker teker indiriyoruz.

Harita üzerinden ilerlediğimiz oyunda fizik kuralları geçerli. Etrafımızı saran sözde beyzbol oyuncularını topumuzla indirmek için duvarlara ve platformlara çarptırmak gibi aksiyonlara giriyoruz. Gördüğümüz oyuncuları tek atışla vurmamız gerektiğinden atış yapmadan önce ince hesap yapmamız mühim.

Erkan Calp

Baseball Riot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Baseball Riot, beyzbol kurallarının geçerli olmadığı son derece zevkli bir iOS oyunu.

Baseball Riot, beyzbol oyunu olarak geçse de beyzbol kurallarını yerle bir ettiğimiz bambaşka bir oynanış sunan beceri oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan oyunu hem iPhone hem de iPad’de oynayabiliyoruz.

Seviye seviye ilerlediğimiz oyunda bozuk enerji içeceği üretten şirketten intikam almaya yemin etmiş, eski takım arkadaşlarını içerisinde bulundukları durumdan kurtarmaya çalışan emekli bir beyzbol yıldızının yerine geçiyoruz. Amacımız beyzbolu gerektiği gibi oynamayan takımın oyuncularına günlerini göstermek. Kuralları hiçe sayarak sahada varlıklarını gösteren sözde beyzbol oyuncularını mükemmel atışlarımızla indirmeye çalışıyoruz. Duvarlar ve platformlara çarptırarak oyuncuları tek ve olabildiğince hızlı atışta vurarak ilerliyoruz. Tabii ki atladıkça karşımıza çıkan oyuncuların sayıları da artıyor ve kolay kolay atış yapamayacağımız noktalarda yerlerini alıyorlar.

Beyzbol kurallarına bağlı kalmadan oynayabildiğimiz son derece zevkli olan oyunda fizik kuralları geçerli olduğundan atışımızı yapmadan pozisyonumuzu çok iyi ayarlamamız gerekiyor.

Erkan Calp

Baseball Riot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Baseball Riot, emekliye ayrılan beyzbol oyuncusunu kontrol ettiğiniz beceri oyunu.

Baseball Riot, Windows Phone telefonumuzda boş zamanlarımızda açıp kafa yormadan oynayabileceğimiz eğlencelik spor oyunları arasında. Adından da tahmin edeceğiniz beyzbol oyunu ancak kontrol ettiğimiz beyzbol oyuncusu eski bir yıldız ve taşkınlık çıkartan fanlardan, önyargılı hakemlerden, temkinli yakalayıcılardan hiç haz etmiyor.

Fizik tabanlı oynanış sunan ve beyzbol kurallarını hiçe saydığımız oyunda emekliye ayrılmış bir beyzbol oyuncusunun yerine geçiyoruz. Önyargılı hakemler, kavgacı izleyiciler dahil herhangi bir sporda olmaması gereken ne kadar çirkinlik varsa hepsini etrafımızda buluyoruz. Hedefimiz beyzbol oyununu çirkinleştiren kişiler. Onları harika atışlarımızla indirmemiz gerekiyor. Tek atış hakkımız bulunduğundan pozisyonumuzu iyi ayarlamamız, topun duvar ve platformlara çarptıktan sonra nereye gideceğini hesaplamamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Balls 1.0

    3 boyutlu baseball oynamaktan hoşlananlar
  • Riot Isolator

    Riot Isolator ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımların farkında varabiliyor ve daha güvenli bir ortam sağlayabiliyorsunuz.
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • ZigZag

    ZigZag, Windows 8 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz popüler bir beceri oyunu.
  • Flow Free

    Flow Free, oynaması son derece zevkli bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Pop the Lock

    Pop the Lock, numarayı simgeleyen yuvarlağa dokunarak kilidi açmaya çalıştığınız beceri odaklı bir oyun.