Basketball 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
954 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Basketball 3D, boş zamanlar için ideal spor oyunları arasında ve Windows 8.1 cihazlar için de ücretsiz olarak geliyor.

Basketball 3D, Windows 8.1 üzeri bilgisayar ve tabletinize indirip boş zamanlarınızda kısa süreliğine açıp oynayabileceğiniz spor oyunları arasında. Ücretsiz ve ufak boyutlu olmasına rağmen oynarken keyif veren basketbol oyununda çoklu oyuncu desteği bulunmuyor ancak her biri oldukça zevkli üç oyun modu sayesinde bu eksikliği hissetmiyorsunuz.

Değiştirilebilir hareketli müzikleri ile dikkat çeken basketbol oyununda üç seçenek karşımıza geliyor. Top ve basketbol sahası seçimimiz yaptıktan sonra seçebildiğimiz oyun modları arasında Süreye Karşı, Meydan Okuma ve Ani Ölüm yer almakta. Süreye Karşı oyun modunu seçtiğimizde verilen süre içerisinde olabildiğince fazla sayıda topu sayıya çevirmemiz gerekiyor. Diğer bir deyişle yüksek puan yapmaya yönelik bir oyun seçeneği. Meydan Okuma oyun modunu seçtiğimizde verilen süreyi aşmadan hedef sayıya ulaşmamız gerekiyor. İlerledikçe daha fazla sayı atmamız gerekiyor. Ancak süre sabit duruyor. Son oyun modu olan Ani Ölüm ise sürenin olmadığı ancak fazla kaçırma lüksümüzün de olmadığı son derece zevkli bir oyun seçeneği. Her üç oyun modu da uzun süre oynattırıyor.

Oyun esnasında kazandığımız altınları kullanarak veya gerçek para ile satın alabileceğimiz öğeler de yok değil. Farklı bir topla oynamak, farklı bir basketbol sahası görmek, fazladan süre veyahut can almak isterseniz zar zor kazandığınız altınları gözünüzü kırpmadan harcamanız gerekiyor.

Basketball 3D, olağanüstü grafikler sunmuyor belki ama oynanılan süre boyunca kesinlikle eğlendiriyor. Spor oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ücretsiz ve ufak boyutlu olması açısından bir indirip deneyin derim.

Erkan Calp

Basketball 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
325 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Basketball 3D, Android cihazınızda kısa süreliğine açıp keyifle oynayabileceğiniz basketbol oyunları arasında.

Basketball 3D, Android tabanlı telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz basketbol oyunları arasında. Bir mobil oyunda görsellikten ziyade eğlenceye önem veriyorsanız ve de spor oyunları olmazsa olmazlarınız arasında ise mağazada yeni yerini almış bu oyuna göz atmayı ihmal etmeyin derim.

Basketball 3D, Android cihazımda şimdiye kadar oynadığım spor oyunları içerisinde en kalitesiz grafiklere sahip oyun ancak üst düzey grafikler sunan, animasyonları büyüleyen yapımlardan çok daha eğlenceli bir oynanış sunuyor. Oyunda üç farklı mod yer almakta ve her birini oynarken keyif aldım. Müziğin ritmine göre hareket eden farklı basketbol sahalarında bulunduğumuz oyunda amacımız oyun moduna göre değişiklik gösteriyor. Süreyi karşı oynamayı seçtiğimizde verilen süre içerisinde olabildiğince fazla sayıda topu potayla buluşturmamız gerekiyor. Meydan okuma modunu seçtiğimizde verilen süreyi aşmadan hedef sayıya ulaşmaya çalışıyoruz. (Bence en zorlayıcı ve heyecanlı mod bu olmuş.) Bunlar dışında sürenin bulunmadığı ancak sadece beş kaçırma lüksümüzün olduğu bir oyun modu mevcut.

Görselleri ile büyülemeyen ancak oynadıkça saran rengarenk arayüzü ile dikkat çeken bir basketbol oyunu olan Basketball 3D oyununda hangi modu tercih ederseniz edin çok zorlanacağınızı söyleyebilirim. Topları potaya göndermek alışına kadar oldukça zor. Öte yandan pota belli bir atıştan sonra hareket etmeye başlıyor. Bunlar oyunu zorlaştıran öğeler olsa da kısa sürede oynanışa alışıyor ve duvardan çarpıtırarak atışlar yapabiliyoruz.

Erkan Calp

Basketball 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Basketball 3D, iPhone ve iPad'inizde boş zamanlarınızda açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz spor oyunlarından biri.

Basketball 3D, görsel açıdan oldukça zayıf olmasına rağmen oynattıran ender spor oyunları arasında. iPhone ve iPad’imize ücretsiz olarak indirebildiğimiz ve cihazımızda fazla yer kaplamayan basketbol oyununda her biri birbirinden zorlu ve eğlenceli üç farklı oyun seçeneği yer alıyor.

Benim gibi hem tablette hem de akıllı telefonda spor oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve de basketbol olmazsa olmazlarınız arasındaysa Basketball 3D oyununu kesinlikle denemelisiniz. Gerek basketbol toplarının gerekse de sahanın görünümü son derece kalitesiz dursa da oynanış olarak yüksek puan almayı hak ediyor.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz spor oyunlarından biri olan Basketball 3D oyununda Time Attack, Sudden Death ve Challenge adlarını taşıyan üç oyun modu bulunuyor. Time Attack adından da anlayacağınız üzere süreye karşı oynadığınız, verilen süre içerisinde olabildiğince fazla sayı yapmaya çalıştığınız bir bir seçenek. Sudden Death, süreye karşı oynamadığınız ancak atışlarınızı son derece dikkatli bir şekilde yapmanız gereken, beş atış kaçırdığınız vakit sonlanan bir oyun modu, Challenge ise süre bitmeden hedef sayıya ulaşmaya çalıştığınız, git gide zorlaşan bence en zevkli oyun modu. Tüm oyun modlarının ortak noktası ise potanın belli bir atıştan sonra hareket etmeye başlaması.

Oyunun kontrollerine baktığımızda oldukça basit olduğunu görüyoruz. Topu pota ile buluşturmak için tek yapmanız gereken parmağınızı yukarı doğru kaydırmak. Bunun dışında hiçbir şey yapmanız gerekmiyor ancak sayı yapmak belli bir alışma süresi gerektiriyor.

Erkan Calp

Basketball 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Basketball 3D, Windows Phone platformunda en beğenilen basketbol oyunlarından biri.

Basketball 3D, Windows Phone platformunda en çok beğeni toplayan basketbol oyunlarından biri. Spor oyunları boş zamanlarınızda açıp oynadığınız oyunlar arasındaysa görsel açıdan fazla kaliteli olmayan ancak oynanış olarak oldukça zevkli olan bu oyunu hazır ücretsiz iken kaçırmayın derim.

Android ve iOS platformunda gerek ücretli gerekse de ücretsiz indirilebilen onlarca basketbol oyunu yer alıyor ancak Windows Phone kullanıcılarının oynayabileceği kaliteli sadece birkaç tane basketbol oyunu var. Basketball 3D de bunlardan biri. Her ne kadar görse açıdan beklentilerimi karşılaşmasa da oynadığım süre boyunca keyif aldım ve kısa süreli oynanış için son derece ideal bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Renkli arayüzü kadar gaza getiren müzikleri ile de dikkat çeken basketbol oyununda üç mod yer almakta. Verilen süre içerisinde olabildiğince fazla sayıda basketbol topunu potadan geçirmeniz gereken Süreye Karşı Oynama, potaya odaklanmanız gereken ve sadece beş atış kaçırma lüksünüzün olduğu Ani Ölüm, (Türkçesi garip oldu ancak orijinal ismi bu şekilde.) ve belirtilen süre içinde hedef sayıya ulaşmaya çalıştığınız, hızlı olmanız gereken kolaydan zora doğru ilerlediğiniz Meydan Okuma modu oyunda ücretsiz olarak tercih edebildiğimiz seçenekler arasında.

Çoklu oyuncu desteği sunmayan oyunda her başarılı atış sonrası kazandığınız puanları iki yere harcayabiliyorsunuz. Daha isabetli atışlar yapmak için top değişimi yapabiliyor veyahut farklı basketbol sahalarında oynamayı deneyebiliyorsunuz. Tabii ki gerçek para harcamadan bunları açmak istiyorsanız oyunu uzun bir süre oynamanız şart. Çünkü oldukça pahalılar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Treehouse Basketball

    Treehouse Basketball sanal gerçeklik destekli bir basketbol oyunudur
  • Freestyle2: Street Basketball

    Freestyle2: Street Basketball internet üzerinden diğer oyuncularla oynayabileceğiniz bir basketbol oyunu.
  • Pro Basketball Manager 2016

    Pro Basketball Manager 2016 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol menajerliği oyunudur
  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D eğlenceli bir şut atma oyunudur
  • Ball 3D: Soccer Online

    Ball 3D: Soccer Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • Tennis Pro 3D

    Tennis Pro 3D, dokunmatik ekranlı ve klasik Windows 8.1 cihazlarda oynanabilen ücretsiz bir tenis oyunu.
  • Parkour Simulator 3D

    Parkour Simulator 3D, Windows 10 cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz parkur koşu oyunu.
  • Real Pool 3D - Poolians

    Real Pool 3D - Poolians internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir bilardo oyunu