Basketball Games 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
37.85 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.

Gelişmiş grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte kendinizi Basketball Games 2017 oynarken NBA oyuncusu gibi hissedeceksiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Basketball Games 2017, size gerçekçi bir basketbol maçı yapma imkanı tanıyor.

Basketball Games 2017, oyunculara arkadaşlarıyla veya bireysel olarak maç yapma imkanı sunuyor. Bu sayede oyunu oynarken sıkılmıyorsunuz. Aksine, dünyadaki popüler basketbol oyuncularına sahip olan kadrosu ve inanılmaz özel yetenekleri ile birlikte Basketball Games 2017 basketbol maçları çok heyecanlı geçecek. Oyuna başlamadan önce favori karakterinizi seçin ve karakteri geliştirmeye başlayın. Çeşitli antrenmanlar ile birlikte karakterinizi geliştirebilir ve Basketball Games 2017'nin en iyi oyuncusu haline getirebilirsiniz.

Özel yeteneklerinizi attığınız basket puanlarına göre açabilirsiniz. Eğer çok fazla puan kazanırsanız oyuncunuzu oldukça mutlu edecek yeteneklere sahip olabilirsiniz. Basketball Games 2017 ile birlikte sanki gerçekten de basketbol oynuyormuş gibi hissedeceksiniz. Bu da size oldukça fazla keyif verecek. Eğer spor oyunlarını seviyorsanız ve güzel bir basketbol oyunu arıyorsanız Basketball Games 2017'yi denemenizde fayda var.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Basketball 2017

    Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Swipe Basketball 3D

    Swipe Basketball 3D heyecanlı bir basketbol şut atma oyunudur
  • Tip-Off Basketball

    Tip-Off Basketball yeteneklerinizi yarıştırabileceğiniz eğlenceli bir basket oyunudur
  • Stickman Basketball

    Farklı ve orijinal bir yapıya sahip olan Stickman Basketball ücretsiz olarak indirebileceğiniz basketbol oyunlarından bir tanesi.
  • AE Basketball

    AE Basketball, küçük - büyük herkesin Android cihazında oynayabileceği ücretsiz bir basketbol oyunu.
  • Ballyhoop Basketball

    Ballyhoop Basketball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunu