Basketball Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Showdown, basketbol severler için hazırlanan müthiş grafiklere sahip, eğlenceli ve ücretsiz bir Android basketbol oyunudur.

Basketball Showdown, tekli başınıza, arkadaşlarınızla veya diğer online oyuncular ile karşılaşacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android basketbol oyunudur.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz oyunda, tek başınıza oynayarak tecrübe puanınızı arttırıp altın biriktirebilirsiniz. Böylece yeni basketbol toplarının kilidini açabilir ve oyun içindeki yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Birbirinden güzel ve ateşli basketbol toplarının kilidini açabilmek için usta bir basketçi olmanız gerkemektedir.

Oyunda almanız gereken bir çok kupa ve tamamlamanız gereken pek çok görev bulunmaktadır. Kupa aldıkça ve görevleri tamamladıkça oyun tarafından ekstra ödüller verilmektedir. Fakat oyundaki asıl amacınız tüm kupa ve görevleri tamamlayarak süper star olmaktır.

Oyunun en iyi yanlarından birisi ise arkadaşlarınız ve diğer oyuncular ile online olarak karşılaşabilmeniz. Katılacağınız turnuvalarda diğer oyuncular ile karşılaşarak birincilik ödülüne ulaşmak için hepsini birer birer yenmelisiniz.

Muhteşem grafikleri ve kolay oynanımı ile oyuncuların ilgisini çeken Basketball Showdown oyununu ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Basketball Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Showdown, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz basketbol oyunu.

Basketball Showdown, iPhone ve iPad’inizde spor oyunlarına yer veriyorsanız keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm bir yapım. Görselikten ziyade oynanışa önem veren biriyseniz diğer deyişle eğlence ön planda ise ekran başına kilitleneceksiniz.

Eski bir oyun olduğundan tabii ki günümüz basketbol oyunları ile özellikle görsel açıdan karşılaştırmak doğru olmaz. Oyuncumuzu görmediğimiz, sadece top ve potanın gösterildiği oyunda üst üste belli noktalardan atış atmamızın bir sebebi var; Star olmak.

En iyi, en çok konuşulan basketbol oyuncusu olmak elbette kolay değil. Karşımıza çıkan rakiplerimize karşı ezici üstünlük kurmamız gerekiyor. Bunun için de bol bol atış yapıp pratik yapmak gerekiyor. Kendimizi geliştirdikten sonra çeşitli ödüllerin verildiği online turnuvalara katılma veya favori takımımızı seçip tek başımıza sezon oynama şansına sahibiz.

Basketball Showdown Özellikleri:

  • Sezon, eleme, hızlı maç seçeneği
  • Online ödüllü turnuvalar
  • Çok sayıda kilitli top
  • Başarım sonrası açılan kupa ve bonuslar
  • Game Center desteği
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basketball Showdown 2

    Enfes basketbol maçlarına katılacağız.
  • Soccer Showdown 2014

    Soccer Showdown 2014, kendi ülkenizi temsil ederek arkadaşlarınızla, dünya üzerindeki diğer oyuncularla veya tek başınıza oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android futbol oyunudur.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Crazy Basketball

    Crazy Basketball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil basketbol oyunudur
  • Swipe Basketball 3D

    Swipe Basketball 3D heyecanlı bir basketbol şut atma oyunudur
  • Tip-Off Basketball

    Tip-Off Basketball yeteneklerinizi yarıştırabileceğiniz eğlenceli bir basket oyunudur