Basketball Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
479 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Stars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Basketball Stars eğer mobil cihazlarınız üzerinde keyifli bir şekilde vakit geçirmek isterseniz hoşlanabileceğiniz bir basketbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Basketball Stars'da bağımlılık yapıcı bir basketbol tecrübesi bizi bekliyor. Oyunun ana mantığı çok oyunculu şut atma yarışmaları üzerine kurulu. Oyuncular Basketball Stars'ı oynamaya başladıklarından itibaren diğer oyuncularla eşleşerek zorlu şut atma yarışmalarına katılıyorlar ve rakiplerini belirlenen zaman içerisinde en çok sayıyı yaparak yenmeye çalışıyorlar. Oyun içerisindeki yarışmalar bahisler şeklinde gerçekleşmekte. Her oyuncu oyuna başlarken bir miktar para ortaya koyuyor ve yarışmayı kazanırsa bütün parayı topluyor.

Basketball Stars'ın grafikleri bir hayli başarılı. Oyun içinde ilerledikçe seviye atlayabiliyor, yeni basketbol toplarının, kıyafetlerin ve ekipmanların kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca kahramanınızın görünümünü de değiştirebilmeniz mümkün. 

Basketball Stars'da farklı basketbol sahalarında rakiplerinizle karşılaşıyorsunuz. Kimi zaman arka sokaklarda yarışmalara katılırken kimi zaman da sahillerde bu heyecanı yaşıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Basketball Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
95.2 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Stars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Basketball Stars kısa sürede bir bağımlılığa dönüşmeyi başarabilen bir mobil basketbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Basketball Stars'da şut atma yeteneklerinizi sergilemenize imkan tanınıyor. Bu işi yaparken de sizin gibi oyunu oynayan diğer oyuncularla eşleşiyorsunuz. Oyunda 2 farklı oyun modu bulunuyor. Bu modlardan ilkinde klasik bir şekilde zamana karşı yarışıyoruz ve belirlenen süre içerisinde en çok sayıyı yapmaya çalışıyoruz. Diğerinde ise karşımızda savunma yer alıyor ve blok yemeden sayı atmaya çalışıyoruz.

Basketball Stars'da farklı mekanlarda karşılaşmalara katılmaktayız. Kimi zaman sahil kenarında yarışırken kimi zaman arka sokaklarda yarışıyoruz. Oyunun grafiklerinin bir hayli başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Basketball Stars'da yarışmalara katıldıkça kahramanınız seviye atlıyor ve çeşitli kıyafetlerin, topların ve ekipmanların kilidini açabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rival Stars Basketball

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basketbol oyunudur.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Boomerang All Stars

    Boomerang All Stars Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen son derece eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Crazy Basketball

    Crazy Basketball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil basketbol oyunudur
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.