Batak

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
551,854 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Popüler kart oyunlarından batağı bilgisayarınızda oynamak ister misiniz? İhaleli batak oyunu ücretsiz indirilebilir.

Genellikle lise yada üniversite yıllarında öğrenilen Batak oyununu boş zamanlarınızda bilgisayarınız üzerinde oynamak için ücretsiz olarak Batak programını indirebilirsiniz. Oyun aslında ihaleli batak oyunu. Eğer ihaleli batağı bilmiyorsanız endişe etmenize gerek yok çünkü normal batak oyunundan tek farkı, kaç el alacağınız için diğer oyuncular ile yarışa giriyorsunuz ve en çok eli alırım diyen o oyunda kozu belirliyor. Yani koz sabit olarak maça değil.

Batak Oyna

Bir çok kişi batağı ya lisede yada üniversite öğrenmiştir. Şahsen bizim öğrenci evine misafirliğe gelenlere kapıdan girmeden sorduğumuz soru batak bilip bilmedikleri oluyordu. Bakkala kim gidecek diye karar vermek için bile batak attığımız olmuştur. Ayrıca batak oynayalım da denmez. Batak atalım denir.

Batak oyunu ile bu keyfi bilgisayarınıza taşıyarak dilediğiniz zaman ihaleli batak oynayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyun biraz eski olduğu için bilgisayar hamlelerinize çok iyi yanıt veremiyor fakat pratik yapmak için oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.

İhlaleli Batak Nasıl Oynanır?

52 kart karıştırılarak her oyuncuya 12 veya 13 kart dağıtılır. Kozu ihale belirler. Her oyuncu sırasıyla belli bir rakam söyler, en yüksek rakamı yakalayan ihaleyi alır. Eşsiz oynanıyorsa taban rakam 4, eşli oynanıyorsa taban rakam 7'dir. İhaleyi alan oyuncu dilediği gibi koz seçme hakkına sahiptir. Sinek, karo, maça veya kupa, elindeki kartlara göre kozu belirleyebilir. Eli kazanan oyuncu elindeki 4 kartı değiştirmek suretiyle kozu artırabilir. En az 1 kat olmak üzere istediği sayıda (1-4) değişiklik yapabilir. Yerden çekilen kartlarla oyun heyecanı daha da artar. Oyuncuların mutlaka ellerindeki kartların en küçüğünü atmak zorundadırlar. Oyun bittiğinde oyuncular elllerinin 10 katı kadar sayı kazanır. Koz alan kişi aldığı koz üzerinden kaybederse yine 10'la çarpılarak eksi puan yazılır.

Barış YANIK

Batak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
3,034 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Batak, internete ihtiyaç duymadan güçlü bir yapay zeka karşısında batak oynama şansı elde edebileceğiniz ücretsiz bir Android oyunu..

Batak, öğrencilikte başlayarak hayatınızın geri kalanında en popüler kart oyunlarından bir tanesi olmaya devam eden oyunun Android mobil versiyonu. İhaleli ve düz olmak üzere 2 farklı batak oynamanıza izin veren oyunun en büyük özelliği internet bağlantısına ihtiyaç duymadan dilediğiniz zaman oynayabiliyor olmanız.

Oyun için özel olarak geliştirilen güçlü yapay zeka sayesinde bilgisayara karşı bu kadar zorlanmadığınızı farkedecek ve kazanırken epey ter dökeceksiniz. Online olarak oynanmadığı için hiç bir bekleme sorunu olmayan oyunda istediğiniz zaan kolayca batak oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Tasarım açısından da oldukça şık olan oyunda masalar ve kartların grafikleri mümkün olduğunda sade tasarlanmış. Bu nedenle oynarken gözünüzü rahatsız etmediği gibi oyunu daha keyifle oynamanızı sağlıyor diyebilirim.

Eğer online olarak diğer oyuncular ile batak oynamak istiyorsanız bu oyun yerine farklı oyunlar tercih etmeniz gerekiyor fakat offline olarak batak oynamak istiyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi Android batak oyunlarından bir tanesi olan bu oyunu mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Batak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
886 TOPLAM İNDİRME
12.8 MB DOSYA BOYUTU

Batak, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde yapay zekaya karşı batak oynayabileceğiniz ücretsiz bir oyun.

Batak, adından da anlayacağınız üzere en popüler kart oyunlarından bir tanesiği olan batak için geliştirilmiş olan ücretsiz ve eğlenceli bir iOS batak oyunu. Herhanbi bir ücret ödemeden iPhone ve iPad'lerinize indirerek oynayabileceğiniz oyun için internet bağlantısına da ihtiyacınız yok. Çevrımdışı olarak yapay zekaya karşı mücadele edeceğiniz oyunda kolay kolay kazanacağınızı düşünmeyin çünkü karşınızda oldukça güçlü bir yapay zeka bulunuyor.

Eski versiyonu ile de pek çok kişinin en sevdiği oyunlardan bir tanesi olmayı başaran Batak, şimdi daha da geliştirilerek çok daha fazla gelişmiş ve yeni özellik ile birlikte karşımıza çıktı.

Düz ve ihaleli batak oynayabildiğiniz oyunun grafikleri çok şık ve kaliteli. Ücretsiz bir oyuna göre çok başarılı grafiklere ve oynanışa sahip olan bu oyun sayesinde hem batak pratikleri yapabilir hem de kendinizi bu şekilde geliştirerek arkadaşlarınızla batak oynarken daha iyi sonuçlar almanızı sağlayabiliyorsunuz. Online ve gerçek oyunculara karşı olmadığı için çok uzun süreli oynamak biraz can sıkıcı olabileceği için daha çok boş vakitlerinizde oynamanız daha güzel oluyor. Bu yüzden fırsat bulduğunuz ufak aralarda oyunu oynayarak hem batak oynama açısından sıcak kalabilir hem de bu araları keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rakip beklemeden ve kopma derdi olmadan rahatça oynayacağınız bu oyunu iOS mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batak İhaleli

    Batak İhaleli, batak oyununu PC'de oynamak isteyenler içindir. İhaleli batak oyunu bataktan daha eğlencelidir.
  • Minecraft Launcher

    Minecraft Launcher Windows oyunu, Windows için Minecraft ve diğer sevilen Minecraft oyunlarını bir arada sunar. Ücretsiz Minecraft oynayın!
  • Hitman 3

    Hitman 3 Steam yerine Epic Games'de! Hitman 3 Ajan 47 oyunu serinin son bölümü olarak yayınlandı.
  • Grand Theft Auto: Vice City

    Grand Theft Auto: Vice City aksiyon dolu bir GTA oyunudur.
  • Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas yenilenmiş versiyonu ile Windows 8.1 için çıkış yaptı!
  • FIFA 22

    Yenilikçi HyperMotion oynanış teknolojisi ile FIFA 22 PC Steam'de!
  • Volfied

    Yılların eskitemediği efsane oyun Volfied
  • Gardenscapes

    Gardenscapes, oynanış videosu sosyal ağlarda sıkça çıkan popüler bulmaca oyunu.