Batman: Arkham City Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
44,740 TOPLAM İNDİRME
116.36 MB DOSYA BOYUTU

Batman: Arkham City Türkçe yaması sayesinde oyunun menüleri ve diyaloglarını Türkçe olarak görebilirsiniz.

Batman: Arkham City serinin ikinci oyunu ve Batman'in kötülere karşı olan mücadelesini en iyi şekilde yansıtabilen oyunlardan birisi. Zira Batman'i yönetirken siz de onun karakterine bürünecek, maceraya kendinizi dahil olmuş olarak hissedeceksiniz. Oyunun oynanışı herkesin kolaylıkla alışabileceği ve hemen hakim olabileceği şekilde hazırlanmış. Böylece üzerinde emek sarfedilmiş bir yapımla uğraştığınızı farkedebiliyorsunuz.

Oyunun tüm atmosfer, ses ve grafik öğeleri ise macerayı biraz daha hareketli hale getiriyor denilebilir. Akıllıca düzenlenmiş seviyeler, diyaloglar ve oynanış düzeyi sayesinde kesinlikle göz atmanız gerekenlerden birisi haline geliyor. Ancak oyunun sahip olduğu İngilizce arayüz ve diyaloglar bazı kullanıcılarımız için sorun oluşturabilir.

Bu noktada OyunÇeviri ekibi ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği neticesinde sizlere sunduğumuz Batman: Arkham City Türkçe yaması devreye giriyor ve oyunun tüm İngilizce bölümlerini Türkçe diline çevirme olanağı sunuyor. Dolayısıyla oynarken herhangi bir zorluk çekmeyeceğinizi garanti edebilirim. Ayrıca hikayeyi de daha iyi anlayabileceğiniz için oyundan aldığınız keyif kat ve kat artacaktır.

İndirdiğiniz dosyanın içerisindeki kurulumu çalıştırmanız yamayı uygulamak için yeterlidir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto : Vice City Türkçe Yama (GTA)

    Grand Theft Auto Vice City serisinin Türkçe dil paketi...
  • GTA Türk İndir

    GTA Vice City oyununu Türkçe haline getirmek ve Türkiye'ye özgü şeyleri eklemek için bu yama paketini kullanabilirsiniz.
  • Batman: Arkham Asylum Türkçe Yama

    Batman: Arkham Asylum Oyununun Türkçe Yaması
  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.
  • Papers Please Türkçe Yama

    Papers, Please Türkçe Yama, oyuna Türkçe dil seçeneği ekliyor
  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.
  • GTA IV Türkçe Yama

    GTA 4 Türkçe yama dil paketini yükleyerek GTA IV oyununu Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.