Batman & The Flash: Hero Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,720 TOPLAM İNDİRME

Batman'in başrolünde yer aldığı bu sonsuz koşu oyununda DC evreninin karakterleriyle gece yarısında asfaltı ütülerken hayatta kalmanız gerekiyor.

Gün gelmiyor ki yine kötü bir sonsuz koşu oyunu hayatımızı işgal etmesin. Batman & The Flash: Hero Run, süper kahramanlarımızın hiç de süper olmayan maceralarını konu alıyor. Hem zengin, hem yakışıklı, hem de güçlü bir insan olması gereken Batman neden sokakta ehliyet sınavı verircesine koşturuyor? Neden eli sopalı sokak serserilerini bumerangla yere sererken koşmaya devam ediyor? Belediye otobüslerinin arasından çarpmadan koşan kahramanımız nereye gidiyor?

Tahmin edebileceğiniz gibi bu oyun sormuş olduğum soruların hiçbirini cevaplandırmıyor. Veya cevaplandırsa bile benim dayanamayacağım kadar sıkıcıydı. Bu oyunu "Ne İndirsem? Mobil Oyunlar" programının listesine ekledik, ancak Emircan ile amacımız ibretlik bir paylaşım yapmaktı. Ayrıca, bu oyunun grafik motoru sayesinde dünyanın yuvarlak olduğunu ispatlayabiliyorduk. Batman'in koştuğu yola dikkatle bakmanızı öneriyorum.

Gecenin köründe amaçsızca yollara düşüp koşmadan duramadığınız bu oyunda amacınız bir bakıma yola serpilmiş bozuk paraları toplamak ve slalom çalışmalarıyla kafayı sağa sola toslamamak. Evet, sonsuz koşu oyunu dediğimiz zaman genelde yapmanız gereken şey ana karakterin aptal hareketleri yüzünden ölmemesi için soğuk terler boşaltmak suretiyle manevralar gerçekleştirip o sürekli koşan aptal şeyi hayatta tutmak. Yazdıklarım inandırıcı gelmedi mi? Veya az mı yerdiğimi düşünüyorsunuz? O zaman iOS için Emircan'ın yazmış olduğu incelemeyi sizlere öneriyorum. Burayı tıklayarak Emircan'ın iOS versiyonu için yazdığı incelemeye ulaşabilirsiniz.

Alper Çetiner

Batman & The Flash: Hero Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME

Batman & The Flash: Hero Run zaten berbat olan sonsuz koşu oyunlarının kötü örneklerinden bir tanesi.

Batman & The Flash: Hero Run isimli bu oyun Batman'i hiç görmediğimiz bir şekilde karşımıza çıkarıyor. Dilerdim ki böyle bir oyunu hiç oynamamış olsaydım ve Batman kafamda 'kakası gelmiş gibi' koşan bir süper kahramana dönüşmeseydi.

Öncelikle oyunun kategorisinden başlamak istiyorum: sonsuz koşu. Sonsuz koşu oyunları mobil oyun dünyasının bile en yüz karası oyunları arasında. Amaçsızca koşup para toplamaya çalışan karakterler bir insana ne gibi bir zevk verebilir ki?

Bu gelenek ne yazık ki Batman & The Flash: Hero Run'da da sürüyor. Sanki Lamborghini Aventador'la boy gösteren Bruce Wayne değilmiş gibi bu oyunda Batman'e sokaklardaki paraları toplaması konusunda yardım ediyoruz. Elbette ki nihai amacı Joker'i yok etmek fakat oyunda karşımızda duran tek şey Joker değil!

Belediye otobüsleri, ehliyet sınavı kukaları ve yol işaretleri de Batman için büyük tehlike oluşturuyor. Bunlara çarparsak güçlü kuvvetli kahramanımız bir anda yere seriliyor. Hain trafik kukaları! Zaten bu tarz engeller olmasaydı da eminim ki Batman karakterimiz kabız olmuş koşu stiliyle yine yeri boylardı. Zorlu testlerden ve belediye otobüslerinden kurtulduktan sonra Joker tanka binmiş olarak karşımıza çıkıyor. Biraz önce trafik levhasına çarpıp düşen Batman'in tanka karşı ne şansı olabilir ki?

Neyse lafı uzatmayayım deneyin görün! Eğer bu yorumlar yetersiz geldiyse Android versiyonu için yaptığımız incelemeyi okuyabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Justice League Action Run

    Justice League Action Run (Adalet Takımı Aksiyon), Batman, Superman, Jokerin yer aldığı aksiyon koşu oyunu.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • The Mighty Hero

    The Mighty Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur.
  • Batman Arkham Origins

    Batman Arkham Origins, iOS'tan sonra şimdi de Android için geliyor.
  • Barbaric: The Golden Hero

    Barbaric: The Golden Hero, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Batman: The Dark Knight Rises

    Batman: The Dark Knight Rises Türkçe adı ile Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi adına mobil oyunu piyasaya sürüldü.
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.