Batman v Superman Who Will Win

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,495 TOPLAM İNDİRME

Batman v Superman Who Will Win internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Batman v Superman Who Will Win yakın zamanda gösterime girecek olan Batman v Superman: Dawn of Justice filminin tanıtımı için yayınlanmış bir sonsuz koşu oyunu.

İnternet tarayıcınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Batman v Superman Who Will Win'de süper kahramanımız Batman'ın ve Superman'ın arasındaki mücadele farklı bir boyuta taşınıyor. Kahramanlarımız bu oyunda yeteneklerini koşarak ve engelleri aşarak sergiliyorlar. Biz de onlara bu işi gerçekleştirmeleri için yardımcı oluyoruz.

Batman v Superman Who Will Win'e başlarken bize kahramanımızı seçme imkanı veriliyor. Batman'i veya Superman'i seçtikten sonra maceramız başlıyor. Yoğun trafiğe sahip yollarda koşarken karşıdan gelen araçlardan kaçmamız, önümüze çıkan barikatları atlatmamız gerekiyor. Bu iş için sağa veya sola kayabiliyor, engellerin ve arabaların üzerinden atlayabiliyoruz. Ayrıca toplayacağımız poweruplar ile geçici olarak kahramanımızın gücünü artırabiliyoruz.

Batman v Superman Who Will Win basit bir şekilde oynanabiliyor. Tek yapmanız gereken sağ, sol veya yukarı ok tuşlarını kullanarak kahramanınızı yönlendirmek. Oyunun grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

NOT: Oyunu Google Chrome üzerinde oynayamıyorsanız Mozilla Firefox üzerinde çalıştırmayı deneyin:

Can Erdil Şentürk

Batman v Superman Who Will Win

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
308 TOPLAM İNDİRME

Batman v Superman Who Will Win mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Batman v Superman Who Will Win yeni süper kahraman filmi Batman v Superman: Dawn of Justice'in tanıtımı için özel olarak hazırlanmış bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Batman v Superman: Dawn of Justice'de süper kahramanlarımız Batman ve Superman arasındaki rekabeti farklı bir boyuta taşıyoruz. Kahramanlarımız yeteneklerini koşma becerilerini sergileyerek yarıştırıyorlar. Biz de bu yarışmaya favori kahramanımızı seçerek başlıyoruz.

Batman v Superman: Dawn of Justice'de temel olarak kahramanımız sürekli koşarken sağa veya sola kayarak ya da zıplayarak önümüzdeki engelleri atlatıyoruz. Biz yolda koşarken karşımıza barikatlar çıkıyor ve üzerimize doğru araçlar geliyor. Bu engelleri aşmak için reflekslerimizi kullanmamız büyük önem taşıyor. Kahramanımız sürekli koşarken bir yandan da altınları toplayarak puanımızı artırıyoruz. Oyundaki bonuslar ise bize geçici avantajlar kazandırarak oyunu daha heyecanlı hale getiriyor.

Batman v Superman: Dawn of Justice'in grafiklerinin göze hoş göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Batman v Superman Who Will Win

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Batman v Superman Who Will Win mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Batman v Superman Who Will Win favori süper kahramanlarınızın yeteneklerini sergilediği bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Batman v Superman Who Will Win, yakın zamanda gösterime girecek olan Batman v Superman: Dawn of Justice filminin tanıtımı için geliştirilmiş eğlenceli bir oyun. Batman v Superman Who Will Win'de filmde düşman olan Batman veya Superman kahramanlarından birini seçiyoruz ve engellerle dolu zorlu bir yolculuğa çıkıyoruz.

Batman v Superman Who Will Win'de Batman'ı seçtiğimizde Gotham, Superman'i seçtiğimizde Metropolis şehirlerinin sokaklarında koşmaya başlıyoruz. Kahramanımız sürekli koşarken karşısına barikatlar ve trafikteki araçlar gibi çeşitli engeller çıkıyor. Bu engelleri aşmak için doğru zamanda sağa veya sola kaymamız ya da zıplamamız gerekiyor. Ayrıca yol üzerindeki bonusları toplayarak geçici olarka süper güçlerimizi aktifleştirebiliyor ve engelleri kolayca aşabiliyoruz.

Batman v Superman Who Will Win'in grafikleri bir hayli güzel görünüyor. Oyunu bilgisayarlarınızda da oynayabilmeniz mümkün:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Who Will Win?

    Euro 2012 maçlarına dair tahminleri görmek ve yorumları okumak istiyorsanız kullanabileceğiniz faydalı bir eklenti.
  • Ultimate GTA 5 Superman Mod

    Ultimate GTA 5 Superman Mod, GTA V için yeni ve en iyi süperman modudur. GTA 5 superman modu ücretsiz ve kurulumu basittir.
  • Batman: Arkham Asylum

    Batman: Arkham Asylum, kara şövalyenin Joker ve diğer Gotham suçluları ile olan savaşını konu alan, etkileyici grafiklere sahip güzel bir oyun.
  • Batman: Arkham Knight

    Batman: Arkham Knight bolca aksiyon içeren bir Batman oyunudur
  • Batman: Arkham VR

    Batman: Arkham VR, sanal gerçeklik destekli Batman oyunudur
  • Gotham Knights

    Gotham Knights, yeni Batman oyunu. Şimdiye kadarki en değişken, etkileşimli Gotham Şehri
  • GTA 5 Superman Mod

    GTA 5 Superman Mod ücretsiz bir GTA 5 modudur
  • WinUHA

    Geliştireilmiş sıkıştırma programı win-zip , win-rar gibi programlardan daha etkili bir sıkıştırma yapısına sahip