Battery Boost

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,001 TOPLAM İNDİRME

iOS işletim sistemine sahip cihazların pil ömrünü uzatmanıza yardım eden işlevsel bir uygulama.

Cihazınızın kısa pil ömründen şikayet ediyorsanız bu uygulamaya göz atmanızda fayda var. Akıllı telefonlar her ne kadar hayatımızı kolaylaştıran cihazlar olsalar da çok uzun ömürlü olmayan bataryaları nedeniyle zaman zaman keyif kaçırabiliyorlar.

E-posta göndermek, arama yapmak, internete girmek, oyun oynamak ve müzik dinlemek gibi birçok aktiviteyi akıllı telefonlarımız üzerinden yapıyoruz. Bu durumun doğal bir sonucu olarak kısalan pil ömrüne bu uygulama ile dur diyebilirsiniz. Battery Boost isimli bu uygulama pil ömrünü uzatmak ve pil ömrüne negatif etkide bulunan uygulamaları tespit edebilmeniz için geliştirilmiştir. 

Uygulamayı kullanmaya başladığınız zaman toplam arama yapma, oyun oynama, video izleme ve internette gezinme sürelerinizde bir artış meydana geliyor. Uygulamada yer alan ipuçları sayesinde pil ömrünüzü uzatabilir, hangi uygulamaların pil ömrünü daha çok tükettiğini tespit edebilirsiniz

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battery Boost Magic App

    Battery Boost Magic App, mobil cihazın batarya ve dolum özelliklerini detaylı bir şekilde sunan uygulamadır.
  • Battery Doctor

    Battery Doctor telefonunuzun pil ömrünü uzatmak için hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Battery Saver

    Battery Saver uygulaması ile iPhone ve iPad'inizin pil tüketimini yavaşlatabilirsiniz.
  • Battery Power Free

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Battery Power Free sayesinde cihazınızın pilini daha kolayca yönetebilirsiniz.
  • Battery Life Magic

    Battery Life Magic, iPhone ve iPad 'lerinizin bataryasının yönetimini gerçekleştirerek cihazlarınızı daha efektif kullanmanızı sağlayacak olan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Battery Magic

    iOS cihazların pil durumunu detaylı bir şekilde göstermeye yarayan Battery Magic, ayrıca hangi uygulamada ne kadar süre geçirdiğinizi de gösteriyor.
  • BOOST BEAST

    BOOST BEAST, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • AXL: Full Boost

    AXL: Full Boost, gelecekte kullanılacak teknolojiler ile detaylandırılmış heyecanlı ve eğlenceli bir iOS yarış oyunudur.