Battery Saver

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
518 TOPLAM İNDİRME

Battery Saver uygulaması ile iPhone ve iPad'inizin pil tüketimini yavaşlatabilirsiniz.

Battery Saver, iPhone ve iPad'inizi daha uzun süre kullanmanıza yardımcı olan pil optimizasyon uygulamasıdır. iOS cihazlarınızın pil ömrünü iki kat artıran uygulama, tamamen ücretsizdir.

Akıllı telefon ve tabletinizin pilini verimli şekilde kullanabilmeniz için cihazınızı 3 adımda şarj eden sisteme sahip Battery Saver uygulaması ile güç tüketimini ayarlayabilir ve takip edebilirsiniz. Pil ömrünü artırmaya yönelik işlemlerin tümünü uygulamada bulabilir, birkaç basit adımla mobil cihazınızın pilinin daha uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüz üzerinden optimize etme işlemini tek dokunuşla başlatabilir, güç kullanımı detaylı bir şekilde görebilir, şarj durumunu takip edebilirsiniz.

  • Mobil cihazınızın hızlanmasına katkıda bulunur.
  • Cihazınızı etkili bir biçimde şarj etmenize yardımcı olur.
  • Cihazınızı daha uzun kullanmanızı sağlayan ipuçları verir.
  • Cihazınızın yazılım ve donanımı hakkında bilgi verir.
  • Her bir uygulamanın pil tüketimini gösterir.

Popüler batarya uygulamalarının geliştiricisi KS Mobile'ın iOS cihazlar için ücretsiz olarak sunduğu Battery Saver'ın tek eksiğinin Türkçe dil desteği sunmaması olduğunu söyleyebiliriz.

Erkan Calp

Battery Saver

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Battery Saver, Microsoft tarafından geliştirilmiş pil tasarruf modu da içeren ücretsiz ve Türkçe pil yönetim uygulamasıdır.

Battery Saver (Pil Tasarrufu), Windows Phone akıllı telefonunuzdaki yüklü uygulamaları ve batarya kullanımını takip edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Microsoft tarafından geliştirilen ve Türkçe dil desteği ile gelen uygulama ile arka planda çalışan ve bataryanızı olumsuz yönde etkileyen uygulamaları görebilir ve müdahale edebilirsiniz.

Microsoft’un Windows Phone 8.1’li akıllı telefon kullanıcıları için özel olarak hazırladığı uygulamalardan biri olan Battery Saver ile telefonunuzdaki tüm uygulamaların açık kaldığı ve arka planda çalıştığı süre boyunca ne kadar pil harcadığını bir bakışta görebiliyorsunuz. Uygulama ayarlarına giderek arka planda çalışmasını durdurabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra diğer pil yönetim uygulamalarının sunduğu batarya durumunu takip etme özelliği de bulunuyor. Batarya yüzdesi, bataryanın bitimine kalan süre, son şarjdan sonra geçen süre ve pil tasarruf modunu açıp kapatan buton Ayarlar menüsünde karşınızda.

Battery Saver, henüz geliştirilme aşamasında olmasına rağmen etkisini hissedebileceğiniz başarılı bir pil yönetim uygulaması. Eğer Windows Phone akıllı telefonunuzun pilinden şikayetçi iseniz bu uygulamaya kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battery Doctor

    Battery Doctor telefonunuzun pil ömrünü uzatmak için hazırlanmış bir uygulamadır.
  • GOM Saver

    GOM Saver, iPhone saklama alanı açma uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Battery Power Free

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Battery Power Free sayesinde cihazınızın pilini daha kolayca yönetebilirsiniz.
  • Battery Life Magic

    Battery Life Magic, iPhone ve iPad 'lerinizin bataryasının yönetimini gerçekleştirerek cihazlarınızı daha efektif kullanmanızı sağlayacak olan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Battery Magic

    iOS cihazların pil durumunu detaylı bir şekilde göstermeye yarayan Battery Magic, ayrıca hangi uygulamada ne kadar süre geçirdiğinizi de gösteriyor.
  • Battery Boost

    iOS işletim sistemine sahip cihazların pil ömrünü uzatmanıza yardım eden işlevsel bir uygulama.
  • Battery Tips+

    Battery Tips+, iPhone ve iPad'inizi daha etkin kullanabilmenizi sağlayan önerilerde bulunan bir uygulamadır.
  • Battery Booster

    Battery Booster, iPhone ve iPad'ler için geliştirilmiş etkili ve kullanımı basit bir pil yönetim uygulamasıdır.