Battle for Blood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
217 TOPLAM İNDİRME

Battle for Blood bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur

Battle for Blood eğer bulmaca oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecek ve boş zamanlarınızı oldukça eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olacak bir renk eşleştirme oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Battle for Blood'da fantastik bir dünyada geçen bir hikaye konu alınıyor. Bu fantastik dünyada yer alan bir krallığın toprakları karanlık güçler tarafındna saldırıya uğruyor. Bu karanlık güçleri durdurmak için ise çiftçisinden kılıç ve kalkanını kuşanmış şovalyeye kadar bütün krallık insanları seferber oluyor. Bize düşen görev ise savaş alanında bu insanlara kumandanlık etmek ve karanlık güçlerle nasıl savaşılacağını belirlemek. Bu iş için yapmamız gereken şey ise oyun tahtası üzerindeki aynı taşlardan en az 3 tanesini yanyana getirmek ve bu sayede savaş alanına yeni askerler çıkartmak. Böylece düşmanlarımız karşısında ihtiyacımız olan savaş gücünü elde edebiliyoruz ve bölümleri geçebiliyoruz.

Battle for Blood'un oynanışı oldukça hızlı ve keyifli. Taşları arka arkaya birleştirdikçe savaş alanına hakim olmaya başladığınızı hissedebiliyorsunuz. Oyunda 60 farklı bölüm yer alıyor, güncellemelerle bu bölümlere yenileri de eklenmekte. Bu bölümler arasında heyecan dolu bölüm sonu canavarları da yapabilmekteyiz. Göze hoş görünen bir oyun olan Battle for Blood'un minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • Intel Core 2 Duo işlemci
  • 2 GB RAM
  • 200 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Battle for Blood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Battle for Blood mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Battle for Blood kendi türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu olan Battle for Blood'da bizi fantastik bir dünya ve fantastik bir macera bekliyor. Bu hikayede karanlık güçlerin istila etmeye niyetlendiği bir krallığa konuk oluyoruz ve krallığımızı savunmak için mücadele ediyoruz. Düşmanlar topraklarımıza saldırmaya başladığında krallıkta yaşayan askerinden köylüsüne bütün insanlar savaşmak için gönüllü oluyor. Fakat güçlü düşmanımızı yenmek için bu insanları kumanda etmemiz gerekiyor. Bize düşen görev savaş alanında ihtiyaç duyulan askerleri kullanmak ve galibiyet peşinde koşmak. Bu iş için oyun tahtası üzerinde yer alan aynı renkteki taşları birleştirerek savaş alanına askerler çıkarıyoruz. Oyun içerisinde 12 farklı asker türü yer alıyor. Bu nedenle oyunda stratejik bir yapı da söz konusu.

Battle for Blood'da 60 bölüm boyunca düşmanla savaşırken kuvvetli bölüm sonu canavarları ile daha da zorlu ve heyecanlı karşılaşmalar yapıyoruz. Bölümler hızlı, akıcı ve dinamik bir şekilde geçmekte. Bu sayede oyun, oyuncuyu sıkmadan ilerlemekte.

Her yaştan oyun severe hitap eden Battle for Blood boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmeniz için güzel bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

Battle for Blood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
94.3 MB DOSYA BOYUTU

Battle for Blood, eşleştirme oyunu olmasına rağmen oyunculara epik savaşlara katılabilme şansı veriyor.

Battle for Blood, iPhone ve iPad cihazları üzerinde sürükleyici bir bulmaca ve strateji oyunu oyunu denemek isteyenlerin göz atması gereken bir seçenek. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda epik savaşlara katılıyor ve eşleştirme görevlerini yaparak düşman ordularını yenmeye çalışıyoruz.

Açıkçası uygulama marketlerde onlarca eşleştirme oyunu mevcut fakat bunların birçoğu birbirini taklit etmekten öteye geçemiyor. Battle for Blood bu noktada rakiplerinden daha farklı bir çizgide ilerliyor ve ortaya orijinal bir deneyim çıkartıyor.

Oyunda başarılı olabilmek için hem eşleştirmeleri doğru bir şekilde yapmalı hem de ordumuzu çok iyi kurmalıyız. Seçebileceğimiz 12 farklı askeri birim mevcut. Bunlardan iyi bir kombinasyon çıkartamazsak ne yazık ki savaş alanında çok iyi sonuçlar elde edemiyoruz. Seçtiğimiz askerleri upgrade ederek daha güçlü olmalarını sağlama şansına da sahibiz.

Battle for Blood'da 60 bölüm bulunuyor ve bu bölümlerin zorluk seviyesi git gide artacak şekilde tasarlanmış. Çok zorlandığımız bölümlerde özel taşları kullanarak yıkıcı güçleri serbest bırakabiliyoruz. Bunlar düşmana hatırı sayılır ölçüde zarar veriyor ve birçoğunu tek seferde yok ediyor.

Başarılı bir oyun deneyimi sunan Battle for Blood, eşleştirme ve savaş oyunlarından hoşlanan herkesi kısa sürede etkisi altına alacak bir oyun. Ücretsiz olması da büyük bir avantaj.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi
  • Battle For Graxia

    Aksiyon ve strateji türlerinin birleştiği ender yapımlardan olan Battle For Graxia online oyunculara takım bazlı MobA deneyimi yaşatacak.
  • Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II

    Eski sürümü ile milyonları bilgisayar başlarında tutan Battle for Middle Earth'ün devam oyunu.
  • Lord The Battle for Middle Earth II

    Sinamanın izlenim rekorları kıran filminin oyununun son sürümü sizi büyüleyecek...
  • Battle Odyssey

    Battle Odyssey, Gameloft'un bulmaca - savaş türünde yepyeni Windows 8.1 oyunu ve de ücretsiz.
  • SAVAGE The Battle for Newerth

    Geliştirilmiş bir aksiyon oyunu. Karşına ne cıkacagı belli degil yeni silahlarla oyunun keyfini cıkartacaksınız
  • Blood: One Unit Whole Blood

    Blood: One Unit Whole Blood klasik bir FPS oyunudur
  • Back 4 Blood

    Left 4 Dead geliştiricileri tarafından geliştirilen Back 4 Blood'da, virüse yakalanmış yaratıklara karşı mücadele verin ve arkadaşlarınıza aksiyon dolu bir deneyim yaşayın.