Battle Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
8.7 MB DOSYA BOYUTU

Battle Golf, arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir golf oyunu.

Battle Golf, Android işletim sistemin taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir golf oyunu. Beceri oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcılara hitap eden bu oyunda başarılı olabilmek için hamlelerimizi çok titiz bir zamanlamayla gerçekleştirmemiz gerekiyor.

Bize kalırsa oyunun en iyi özelliği arkadaşlarımızla aynı ekran üzerinde oynayabilmemize imkan tanıyan yapısı. İnternet veya bluetooth bağlantısına ihtiyaç duymadan, aynı ekran üzerinden arkadaşlarımızla çetin mücadeleler içerisine girebiliyoruz.

Battle Golf'teki temel amacımız topumuzu ekranın orta bölümünde duran adanın üzerindeki deliğe sokmak. Bunu yaparken çok hızlı olmamız gerekiyor çünkü ekranın diğer tarafında bulunan rakibimiz de boş durmuyor. Oyundaki hedef alma mekanizması otomatik olarak hareket ediyor. Kendi tarafımızda bulunan butona basarak topu fırlatabiliyoruz.

Oyunda zaman zaman meydana gelen ilginçlikler, keyif seviyesini artırıyor. Örneğin, deliğin yanında bulunan bir kuş topumuzun yönünü değiştirebiliyor veya ortadaki ada çöküyor ve yerine devasa bir balina çıkıyor. Bu tarz detaylar ile oyun oldukça zengin bir hale getirilmiş.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Battle Golf, arkadaşlarıyla oynayabilecekleri eğlenceli bir oyun arayanların mutlaka denemesi gereken türden bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Battle Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
21.7 MB DOSYA BOYUTU

Battle Golf'te arkadaşlarımıza karşı sürükleyici ve zorlu golf maçlarına katılıyoruz.

Battle Golf, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde keyifle oynayabileceğimiz zorlu bir beceri odaklı golf oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız, herkesin de tahmin edebildiği gibi, golf topunu bayrak dikili deliğe sokmaya çalışmak.

Oyunu eğlenceli kılan detaylar arasında aynı ekran üzerinde arkadaşlarımızla mücadele edebilmemize imkan vermesi var. Oyunun yapısı her ne kadar basit olsa da sunduğu atmosfer, arkadaşlarımızla oynayabilemmize imkan verdiği için çok keyifli.

Birbirinden uzakta konumlandırılmış iki ada üzerinde bulunan rakipler, atışlar yaparak ortadaki deliğe topu sokmamız gerekiyor. Elbette hangi taraf önce sokarsa oyunun galibi o oluyor.

Topa vurabilmek için her oyuncunun kendi tarafında bulunan büyük butona tıklaması gerekiyor. Nişan alma fonksiyonu otomatik olarak hareket ettiği için isabetli atışlar yapabilmek için zamanlamayı iyi tutturmamız gerekiyor.

Battle Golf'te kullanılan grafikler retro karakterleriyle öne çıkıyor. Buna ek olarak kullanılan ses efektleri de aynı konsept üzerinde ilerliyor. Zorlu yapısıyla en iddialı oyuncuları bile zorlayan Battle Golf, arkadaşlarıyla oynayabilecekleri keyifli bir beceri oyunu arayanların kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Golf Online

    Battle Golf Online, Android platformunda multiplayer oynanış sunan ücretsiz golf oyunu.
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.
  • Golf Battle

    Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.
  • Stickman Disc Golf Battle

    Disklerinizi hazırlayın ve Disk Golf maçı deneyimine katılın.
  • Pukka Golf

    Pukka Golf eğlenceli bir golf oyunudur
  • Not Golf

    Not Golf, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • Flappy Golf

    Flappy Golf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Infinite Golf

    Infinite Golf, Android platformunda oynanabilen bir tür golf oyunudur.