Battle Islands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,410 TOPLAM İNDİRME

Battle Islands ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur

Battle Islands bizleri 2. Dünya Savaşı'na konuk eden ve bolca eğlence sunan bir strateji oyunudur.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strOyuateji olan Battle Islands'da kendi birliklerimizi yöneterek Güney Pasifik'te hava, kara ve deniz üzerinde hakimiyet kurmak için heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz. Oyundaki temel görevimiz stratejik olarak yüksek önem taşıyan adalara çıkartma yapmak ve bu adaları kontrol altına almak. Bu iş için emrimize dönemin en gelişmiş savaş teknolojileri sunuluyor. Bu güçleri kullanarak savaşın kaderini değiştirmeye çalıştığımız Battle Islands bize uzun sürecek bir eğlence vaad etmekte.

Battle Islands hem tek başınıza hem de internet üzerinden arkadaşlarınıza karşı veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Oyunda galibiyete ulaşabilmek için hem hava, hem kara hem de deniz kuvvetlerimizi uyumlu bir şekilde kullanmamız gerekmekte. Bize kontrol edebilmemiz için piyadeler, jipler, botlar, tanklar ve savaş uçakları gibi farklı birimler verilirken karargahımızı da savunmak için gerkeli önlemleri almamız gerekiyor.

Battle Islands'ı oynayabilmek için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri şunlar:

  • Windows XP SP2, Windows Vista SP1 veya Windows 7 işletim sistemi
  • 1 GHZ işlemci
  • 512 MB RAM
  • DirectX 9 uyumlu ekran kartı
  • DirectX 9.0
  • İnternet bağlantısı
  • 150 MB boş depolama alanı

Oyunu indirmek için bu yazımızdan faydalanabilirsiniz:

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Battle Islands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
358 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Islands'ta ele geçirdiğimiz tropik adayı düşman saldırılarından korumaya çalışıyoruz.

Battle Islands savaş oyunu sevenlerin denemesi gereken ücretsiz Android oyunlarından bir tanesi. Oyun konu olarak İkinci Dünya Savaşını konu alıyor ve bize heyecan dolu bir atmosfer getiriyor.

Yıl 1942, askerlerinizle beraber güneyde tropik bir adaya çıkartma yapıyoruz ve bu adayı düşman saldırılarından korumaya çalışıyoruz. Oyunda düşmanlara karşı koymak için kullanabileceğimiz farklı birimler yer alıyor. Tanklar, cipler, botlar ve uçaklar bu birimlerden sadece birkaçı. Hava, kara ve deniz kuvvetlerimizi etkin bir şekilde komuta ederek düşmanları geri püskürtmeliyiz.

Grafik olarak ortalama bir kalite sunan oyundan bilgisayarlarımızda oynadığımız savaş oyunlarına benzer bir kalite beklemek zaten hata olurdu. Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Islands'ta arkadaşlarınızla da savaşabilirsiniz. Çapraz cihaz desteği sunması Battle Islands'ın en önemli özelliği. Tabletinizde oynadığınız oyunu bıraktığınız yerden akıllı telefonunuzda oynayabiliyorsunuz.

Savunduğunuz adayı korumak istiyorsanız düşman hamlelerini dikkatli bir şekilde değerlendirmeli ve askerlerinizi adanın stratejik bölgelerine yerleştirmelisiniz. Gerçek zamanlı savaş oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Battle Islands denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

Battle Islands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
53.7 MB DOSYA BOYUTU

Battle Islands internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Battle Islands eğer strateji oyunu oynamayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Battle Islands'da 2. Dünya Savaşı temalı bir hikaye konu alınıyor. Battle Islands'da 1942 yılına dönüyoruz ve Güney Pasifik'e yolculuk ederek heyecan dolu bir savaşa tanık oluyoruz. Oyunda kendi askerlerimiz ile tropikal bir adaya çıkartma yaparak başlıyoruz. Bu çıkartmayı yaptıktan sonra başarılı olacak mıyız? Peki ya savaşın geri kalanı nasıl devam edecek? İşte bütün bu soruların cevabını Battle Islands oynayarak keşfediyoruz.

Battle Islands'da hem kara, hem deniz hem de havada hakimet kurmak için mücadele vermekteyiz. Kendi karargahımızı kurduktan sonra birliklerimizi ve askerlerimizi üretmeye başlıyoruz ve bu askeri gücü düşman adalarını ele geçirmek için kullanabiliyoruz. Oyunda piyadeler, jipler, tanklar, botlar ve uçaklar gibi çeşitli birimleri kontol edebilmekteyiz.

Battle Islands online altyapısı ile arkadaşlarımıza karşı savaş vermemize veya arkadaşlarımızla kuvvetli ittifaklar kurmamıza imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Islands: Commanders

    Battle Islands: Commanders ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur
  • Battle Battalions

    Battle Battalions yoğun aksiyon içeren bir strateji oyunudur
  • Battle For Graxia

    Aksiyon ve strateji türlerinin birleştiği ender yapımlardan olan Battle For Graxia online oyunculara takım bazlı MobA deneyimi yaşatacak.
  • Battle Brawlers

    Battle Brawlers, gerçek zamanlı strateji oyunlarına yeni bir soluk getirmek isteyen bir S
  • Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II

    Eski sürümü ile milyonları bilgisayar başlarında tutan Battle for Middle Earth'ün devam oyunu.
  • BATTLE-FLEET 1939 v.2.05

    Klasik savaş gemisi oyunlarından biri olan Battle-Fleet ile stratejinizi en ince detaylarına kadar inceliyip savaşabilirsiniz
  • Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

    Vampirlerle dolu bir Battle Royale oyununa ne dersiniz? Vampire: The Masquerade - Bloodhunt karşınızda.
  • TDP4: Team Battle

    TDP4: Team Battle ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur