Battle of Warplanes

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,256 TOPLAM İNDİRME
212 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Warplanes, Windows cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz uçak savaşı oyunu.

Battle of Warplanes, düşük donanımlı Windows bilgisayar veya tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip uçak savaşı oyunu. Gerçek oyunculara karşı oynama fırsatı sunan oyunda internete bağlı olmadığınız vakit özel savaşlara katılacağınız tekli oyuncu modu seçeneği de bulunuyor.

Görevleri tamamladıkça, düşman uçaklarını indirdikçe açılan ve hem özelleştirilebilir hem de geliştirilebilir çok sayıda savaş uçağı içeren simülasyon oyununda tekli modda oynamak isterseniz sürekli savaşmanız gereken ve ek para kazandıran birbirinden zorlu görevler karşınıza çıkıyor. Tekli oyuncu modu yeni savaş uçaklarının kilidini açmak için en iyi seçenek. Çok oyuncu modda ise tek bir amacınız var o da gökyüzünde karşılaştığınız tüm uçakları sorgusuz sualsiz indirip gökyüzünün hakimi olmak.

Battle of Warplanes Özellikleri:

  • Gerçek zamanlı uçak savaşları
  • Çok sayıda geliştirmeye, özelleştirmeye açık savaş uçağı
  • Yeni ve profesyonel oyunculara uygun kontrol sistemi
  • Tekli modda üç farklı savaş seçeneği
  • Harika görseller
Erkan Calp

Battle of Warplanes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Warplanes, kontrol edeceğiniz savaş uçağı ile düşmanlarınızı yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android uçak savaşı oyunu.

Battle of Warplanes, uçak oyunu sevenler için ideal bir Android uçak savaşı oyunu. Farklı savaş uçakları ile savaşa gireceğiniz oyunda kokpit kabinine siz giriyorsunuz ve gerçek düşmanlarınız ile eş zamanlı savaşıyorsunuz.

Sahip olduğunuz uçakları sürekli güçlendirme imkanınızın olduğu bu oyunda para kazandıkça yeni savaş uçakları da alabiliyorsunuz. Savaş görevleri sayesinde ise ektradan para kazanma şansınız var.

Heyecan ve aksiyonun hiç eksik olmadığı oyunda tüm Dünya'daki oyuncular ile savaşa girerek onları yok etmeye çalışmalısınız. Aksi taktirde onlar sizi yok ediyor.

Eğer bu tür oyunlarında iyiyim diye düşünüyorsanız kendinizi sınama vakti geldi. Oyunu hemen Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Battle of Warplanes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
216 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Warplanes, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz tekil ve çok oyunculu mod içeren uçak savaşı oyunu.

Battle of Warplanes, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz uçak simülasyon oyunları arasında. Adından da anlayacağınız üzere sakin bir yolculuk sürmek yerine savaş uçaklarının kokpitine geçip havadaki tüm düşman uçaklarını indirmeye çalışıyorsunuz. Tek bir düşman uçağı kalmayana dek mücadele vermelisiniz.

Etkleyici, göz alıcı boyutta olmasa da orta seviyede diyebileceğimiz görsellere sahip uçak savaşı oyununda ister tek başınıza görevlere katılıyorsunuz, istersek te dünya genelinde oyuncularla savaşıyorsunuz. Tekil modda aralıksız devam eden nefes kesici savaşlar, puan kazandıran özel göreler, hayatta kalmaya çalışma gibi sürükleyici savaş türleri bulunurken, çok oyunculu modda gökyüzünün hakimi olmak için savaşıyorsunuz.

Unutmadan, oyunda ilerledikçe yeni uçaklar açılmaya başlıyor. Dilerseniz uçağınızı değiştirip farklı bir uçakla yolunuza devam edebiliyorsunuz. Dilerseniz de mevcut uçağınızı yükseltme seçenekleriyle daha güçlü yapabiliyor ve görünümünü değiştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Battle of Warplanes

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Warplanes, Windows Phone platformunda açık ara en iyi uçak savaşı oyunu ve ücretsiz.

Battle of Warplanes, Windows Phone platformunda gerek görselleriyle gerekse de oynanışıyla en iyi uçak savaşı oyunlarından biri diyebilirim. İster tek oyunculu modda adrenalin dozu yüksek görevlere katılın, isterseniz de çok oyunculu modda gerçek zamanlı oyunculara karşı savaşmanın keyfini sürün…

Çok sayıda özelleştirilebilir ve geliştirilebilir savaş uçağının bulunduğu oyunda tekli modda oynamayı seçtiğimizde üç seçenek karşımıza çıkıyor. Aralıksız süren nefes kesici savaşlar, daha fazla para kazandıran özel savaş görevleri ve bonusları toplayarak ilerlediğimiz hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz savaşların hepsi ayrı bir heyecan. İnternete bağlandığımızda ise çok oyunculu modu görebiliyoruz ki bu modda da karşımıza çıkan uçak savaşlarını gerçek kişiler kontrol ediyor ve gökyüzünün hakimi olmaya çalışıyoruz.

Oyunda ilerledikçe başka bir deyişle görevleri tamamladıkça yeni savaş uçakları açılıyor. Uçağımızı değiştirebildiğimiz gibi mevcut uçağımızı hem görünüm hem de donanım olarak yenileme şansına sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Warplanes

    World of Warplanes, internet üzerinden diğer oyuncularla oynayabileceğiniz çevrimiçi bir uçak savaş oyunudur.
  • Beast Battle Simulator

    Beast Battle Simulator bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Epic Battle Simulator

    Epic Battle Simulator büyük çaplı savaşlar yaratmanıza imkan tanıyan bir simülasyon oyunudur
  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi
  • Call of Duty: Warzone

    Call of Duty: Warzone PC İndir: Battle Royale oyunu! Ücretsiz (bedava) Call of Duty oyunu oynamak isteyenler için
  • Battle of Helicopters

    Battle of Helicopters, savaş helikopterleri ile özel görevlere katıldığınız veya online savaştığınız ücretsiz bir oyun.
  • RoE (Ring of Elysium)

    Ring of Elysium, Tencent Games tarafından geliştirilen ve Battle Royale türündeki oynaması ücretsiz bir oyundur.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival Steam'de! 300 milyon oyuncusuyla Rules of Survival PC ve mobilde (Android APK ve iOS) en çok oynanan battle royale oyundur.