Battle Towers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

Battle Towers, Order ve Chaos ırkları arasındaki savaşta yer alarak savaşı kazanmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.

Battle Towers, yıllardır huzur içinde yaşayan fakat artık savaştan kaçamayacak duruma gelen iki ırk arasında geçecek olan savaşı kapsayan oynaması heyecanlı bir Android savaş oyunudur. Kendi stratejilerinizi oluşturarak karşı ırka karşı üstünlük kurmaya çalışacağınız oyunda zamanın nasıl geçtiğini farketmeyebilirsiniz.

Kendi askerlerinizden oluşan ordunuz ile düşmanınızın surlarına dayanarak onları yok etmeye gidebilir yada şehrinize saldıran düşmana karşı savunma yapabilirsiniz. Oyunda yer alan Chaos ve Order ırklarının kendilerine özel yetenekleri bulunmaktadır. Bu yeteneklerden faydalanarak savaşlarda üstünlük sağlayabilirsiniz. Yetenekler dışında bu ırkların kendilerine has binaları ve askerleri bulunmaktadır. Bu nedenle şehrinizi ve ordunuzu bunları düşünerek kurmalı ve stratejinizi bu şartlara göre en doğru şekilde belirlemelisiniz.

Oyunda başarılı olabilmeniz için denge ve zamanlama çok önemlidir. Bu nedenle başarı istiyorsanız hareketlerinizi 2 kere düşünerek gerçekleştirmelisiniz. Savaşlarda size verilen farklı görevleri yerine getirmelisiniz. Ayrıca savaşların zorluğunu istediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz. Eğer savaşları çok kolay kazanmaya başlarsanız savaş zorluğunu biraz arttırarak oyunu daha heyecanlı yapabilirsiniz.

Özellikler:

  • Savunma ve hücum arasındaki denge
  • Geliştirilebilir binalar ve savaşçılar
  • Etkileyici 3 boyutlu görüntüler
  • Kolay kontrol mekanizması
  • Telefon ve tablet destğei
  • Ücretsiz

Strateji ve savaş oyunları oynamak hoşunuza gidiyorsa, bir de Android mobil cihazınız varsa Battle Towers oyununu hemen ücretsiz olarak indirerek oynamaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Battle Towers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Battle Towers, 2 farklı ırk arasındaki savaşa dahil olarak bir ırkın kaderini belirleyeceğiniz oynaması heyecanlı ve sürükleyici olan bir iOS savaş oyunudur.

Battle Towers, etkileyici görselleri, oyun yapısı, oynanışı ve detayları ile iPhone ve iPad sahiplerinin dikkatini çekmeyi başaran strateji oyunlarından bir tanesidir. Oyunu ücretsiz olarak indirerek oynayabilmenize rağmen oyun içerisinde altın ve elmas satın alarak hem oyun sürecini hızlandırabilir hem de daha fazla gelişebilirsiniz.

Oyunun genel olarak tanımını yapmak gerekirse, Order ve Chaos ırkları arasında geçen savaş demek doğru olacaktır. Her 2 ırkında kendilerine özel askerleri, binaları ve güçleri bulunuyor. Bu farklılıkları doğru yerde ve zamanında kullanarak yapacağınız savaşlarda avantaj elde edebiliyorsunuz.

Oyun sürükleyiciliği ile sizi adeta bağlayarak saatlerce sıkılmadan oynayabilmenizi sağlamaktadır. Eğer gün içlerinde sık sık boş vakitleriniz oluyorsa Battle Towers sayesinde hiç sıkılmayabilirsiniz. Oyunun hikayesine ve oynanışına geri dönelim. Oyunda kendi ırkınızı korumak ve karşı ırkı yok etmek ilk amacınız. Bu nedenle iyi bir savunma hattına ve güçlü bir saldırı ordusuna sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca oyundaki asker ve bina gibi ünitelerin her birini geliştirerek daha güçlü yapabiliyorsunuz. Bu sayede düşmanınıza karşı kazanmak çok daha kolay olabilir. Ayrıca savaşların zorluk seviyesini de kendiniz belirleyebilirsiniz. Çok zor yada çok kolay olması durumunda savaş seviyesinde değişiklik yaparak oyundan daha fazla zevk alabilirsiniz.

Oyunda en çok hoşunuza gidecek olan şeylerden bir tanesi savunma ile hücum arasında kurulan denge diyebilirim. Farklı oyunlardaki gibi güçlü ordunuz ile normal zorluk seviyesinde rakibinizin savunması üzerinden rahatça geçemiyorsunuz. Ayrıca oyundaki kontrol mekanizması da oldukça rahat bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyunun grafikleri sanırım en çok değinilmesi gereken özelliklerden bir tanesi. Çünkü oldukça gelişmiş ve bu tür oyunlarda görmeye alışık olduklarımızda gibi değiller. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabilmek için ücretsiz ve eğlenceli bir savaş oyunu arıyorsanız Battle Towers'ı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Towers N' Trolls

    Towers N' Trolls hızlı ve bol aksiyon dolu bir kule savunma oyunudur
  • Skull Towers

    Skull Towers, Android için birinci şahıs kamera açısından oynanan kule savunma oyunu.
  • Snake Towers

    Snake Towers, bilinen ilk mobil oyunlardan biri olan yılan oyununun güncellenmiş bir hali olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor.
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • ZombsRoyale.io

    Webde 10 milyon oyuncuya ulaşan battle royale oyunu
  • Battle Beach

    Battle Beach ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Battle Bros

    Battle Bros kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • TRANSFORMERS: Battle Tactics

    TRANSFORMERS: Battle Tactics sıra tabanlı bir strateji oyunudur