Battleborn Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Battleborn, Android için geliştirilen bir MOBA oyunudur.

Battleborn Tap, uzun süre oyuncuların dört gözle beklediği PC ve konsol oyununun Android versiyonudur. 

2K Games ve Bee Square tarafından geliştirilen Battleborn Tap, klasik tıklama oyunlarıyla Battleborn dünyasını bir araya getiriyor. PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkan asıl oyunla paralel ilerleyen Battleborn Tap'da evrende yer alan karakterleri ve silahları kullanıyoruz. Ücretsiz olarak oynayabildiğimiz oyunla birlikte Battleborn'da oynayabileceğimiz karakterlere dair de önceden bir fikir edinmiş oluyoruz.

Oyunda temel amaç karşımıza çıkan düşmanların üzerine tıklamak. Düşmanlarımızın üzerine tıkladıkça ödül kazanıyoruz. Kazandığımız ödül ve deneyim puanlarıyla ise bize yardımcı olan karakterler alabiliyor ya da yeni silahlar edinebiliyoruz. Böylece Battleborn evreninde yer alan neredeyse her materyale göz atmış olabiliyoruz. Ayrıca Battleborn Tap'i oynadıktan sonra Battleborn'a giriş yaparsanız, asıl oyun içinde de güzel ödüller kazanabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. 

Ramazan Tugay Kahraman

Battleborn Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Battleborn Tap, iPhone ve iPad'ler üzerinden oynanabilen bir MOBA oyunudur.

Battleborn Tap, iPhone ve iPad'ler üzerinden oynanabilen bir MOBA oyunudur.

Gearbox tarafından geliştirilen ve MOBA türüne yeni bir soluk getireceği düşünülen Battleborn, daha önce PC, PS4 ve Xbox One platformları için duyurulmuştu. Oyunun mobil versiyonu ise beklenmedik bir çıkışla Battleborn Tap ismiyle yayına alındı. Asıl oyunda yer alan karakterlerle oynadığımız Battleborn Tap, içinde Türk oyun geliştiricilerinin de bulunduğu bir grup tarafından geliştirildi.

Oyunda asıl amacımız ekranda beliren düşmanların üzerine tıklayarak en kısa sürede öldürmek. En başta sadece üzerine hızlıca tıkladığımız düşmanları öldürebilirken, oyun ilerledikçe ve düşman öldürdükçe farklı silahlar da kullanılabilir hale geliyor. Oyun ilerledikçe hem farklı farklı silahlar keşfediyor ve güçleniyorsunuz hem de Battleborn'un evrenine, karakterlerine dair bilgileriniz artıyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap! Tap! Faraway Kingdom

    Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselli savaş oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor.
  • Tap Devil

    Tap Devil, silahlanmanızı ve kötülerle savaşarak onları yok etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • One Tap Hero

    One Tap Hero, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Tap Hero

    Tap Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Tap Villains

    Tap Villains, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Gery Tap

    Gery Tap, kahraman karakterinizle birlikte düşmanlarla savaşmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Adventure: Time Travel

    Tap Adventure: Time Travel, Android üzerinde oynanabilen bir savaş oyunudur.