Battlelog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,222 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Battlefield 4 oynuyor ve oyununuzu çok daha iyi hale getirmek istiyorsanız bu resmi ve ücretsiz Android uygulamasına göz atın.

Battlelog uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak Battlefield 4 oyununuza çok daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilmeniz için hazırlanmış ücretsiz ve resmi bir uygulama. Oyundaki hesabınıza dair pek çok işlemi kolayca gerçekleştirebileceğiniz uygulama, arkadaşlarınızla iletişime geçmekten tutun da oyundaki istatistiklerinizi incelemeye kadar oldukça geniş seçenekler sunuyor.

İsteyen kullanıcılar mobil cihazlarını oyunun minimap'i olarak da kullanabiliyorlar ve böylece ekstra bir ekrana daha sahip olabildiğinizi söyleyebilirim. Bir yandan çatışmalara girerken bir yandan da mobil ekrandan haritayı takip etmek işleri oldukça kolaylaştıracaktır.

Ayrıca sunucu arama, sunucuya giriş yapma, en iyi oyuncuları görme, karakterinizin üstündekileri değiştirme, istatistiklerinizi görme gibi onlarca farklı özellik de oyun sırasında rahatsız edilmeden işlemlerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Battlefield 4 forumlarına da giriş yapmanızı sağlayan uygulama, böylece oyuna dair en son haberleri ve diğer tüm bilgileri kaçırmamanızı sağlıyor. Sık sık Battlefield 4 oynuyor ve oyun deneyiminizi çok daha iyi hale getirmek istiyorsanız cihazınızda bulunması gereken uygulamalar arasında yer aldığını söylemem gerek. Kolay kullanılır arayüzü de uygulamayı tercih edilebiliyor kılıyor.

Yiğit Ekim Demir

Battlelog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
329 TOPLAM İNDİRME

Battlefield 4'ü oynarken çok daha kolay bir şekilde oyunu yönetebilmek için bu ücretsiz iPhone ve iPad uygulamasını kullanabilirsiniz.

Battlelog uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak Battlefield 4 oyununuza çok daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilmenizi sağlayan ve EA tarafından yayınlanan resmi bir uygulama. Uygulamayı kullanarak Battlefield hesabınıza hemen bağlanabiliyor ve pek çok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızla iletişime geçebiliyor, profilinizin ilerleyişini inceleyebiliyor ve karakterinizin üzerinde bulunanları değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca yaptığınız savaşların raporlarını ve detaylarını da uygulamayı kullanarak anında görebiliyorsunuz.

Sunucu seçmek ve bir oyuna dahil olmak için de bilgisayarınızı kullanmanız gerekmiyor. Uygulamanın kendi arayüzünden direkt olarak sunucunuzu seçebilir ve oyunlara dahil olabilirsiniz. Böylece oyunu ortasında çıkış yapmadan mobilinizden sunucuları gezebilirsiniz.

Eğer isterseniz Battlelog'u bir minimap olarak kullanmak da mümkün. Böylece oyun sırasında haritanızı hemen telefon ve tabletinizin ekranından inceleyebilir ve fazladan bir ekrana daha kavuşmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Pek çok konuda Battlefield 4 oyuncularının işlerini kolaylaştıracağına inandığım uygulamayı kullanmak için elbette oyuna sahip olmanız gerekiyor ancak uygulamanın kendisi ücretsiz ve oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip diyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.