Battle.net Mobile Authenticator

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,251 TOPLAM İNDİRME
0.79 MB DOSYA BOYUTU

Battle.net Mobile Authenticator, Battle.Net hesaplarınıza ekstra koruma sağlayacak olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Battle.net Mobile Authenticator, bilgisayar kullanıcılarının Battle.net hesapları üzerinden oynadığı Blizzard oyunlarında ekstra güvenlik sağlamasına yarayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Bildiğiniz üzere Blizzard, dünya üzerindeki en popüler oyun şirketlerinden bir tanesidir. Bünyesinde Diablo, Warcraft, Starcraft ve HearthStone gibi oyunları bulunduran şirket, oyuncuların hesaplarını koruması için çıkarmış olduğu Authenticator'lerın mobil versiyonlarını oyunculara ücretsiz olarak sunmaktadır.

Özellikle içerisinde değerli karakter ve eşyalar bulunduran hesapların güvenşiğini sağlamak oldukça zor olabiliyor. Söz konusu hackerlar olunca bunu sağlamak için oldukça dikkatli davranmalısınız. Fakat Blizzard oyuncularının hesaplarını tamamen güvene alabilmek için Battle.net Mobile Authenticator uygulamasını geliştirerek oyuncuların Android cihazları üzerinden hesaplarını koruyabilmesini sağladı.

Uygulama basit olarak bir doğrulama kodu oluşturarak, hesabınıza giriş yaparken bu kodu girmenizi istiyor. Bu sayede onay koduna sahip olmayan diğer kişiler hesabınıza hiç bir şekilde giriş yapamıyorlar. E-posta adresiniz ve şifreniz çalınmış dahi olsa doğrulama koduna erişemeyen hackerlar hesabınızı çalamazlar ve zarar veremezler. Ayrıca uygulamayı yükleme işleminden sonra cihazınızla eşleme yaparak sadece sizin cihazınıza özel onaylama kodu üretebiliyorsunuz. Bunun anlamı siz dahi hesabınıza giriş yapmak için arkadaşlarınızın cihazlarına uygulamayı indirerek doğrulama kodunu öğrenemezsiniz. Bunun için hesap ayarlarınızdan doğrulama işlemlerini komple kaldırmanız ve uygulamayı başka cihaza baştan krumanız gerekmektedir.

Oldukça sade ve kullanımı kolay olan uygulamayı sınırsız süreli ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Battle.net hesaplarınızı kolay bir şekilde çok daha güvenli hale getiren Battle.net Mobile Authenticator uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize indirerek mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Battle.net Mobile Authenticator

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Battle.net Mobile Authenticator, Battle.net hesaplarınıza ekstra koruma sağlayan Blizzard'ın resmi ve ücretsiz iOS uygulamasıdır.

Oyunları milyonlarca kişi tarafından online olarak oynanan ve dünyanın en popüler oyun şirketlerinden biri olan Blizzard'ın oyuncularında bulunan Battle.net hesaplarının güvenliğini arttırmak amacıyla geliştirdiği Battle.net Mobile Authenticator, iOS cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Özellikle içerisinde değerli eşyalar ve karakter barındıran hesapların kontrolünü ve güvenliğini sağlamak zor olabiliyor. Bunu kontrol altına almak isteyen Blizzard, ilk olarak anahtarlı khalinde ufak bir cihaz olarak ürettiği Authenticator'ın Android ve iOS versiyonlarını üreterek oyuncularına ücretsiz olarak sunmaktadır.

Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize indirerek Battle.net hesabınızı doğrulama kodu sistemi ile korumaya almış oluyorsunuz. Uygulamayı kullanmaya başladıktan sonra, Battle.net hesabınıza giriş yaparken size bir doğrulama kodu sorulacaktır. Bu doğrulama koduna iOS cihazınızdan uygulamaya girerek ulaşabilirsiniz. 15 saniyelik aralarla yenilenen doğrulama kodları hesabınıza giriş yapabilmeniz için mutlaka girmeniz gereken önemli bir şifredir. Hackerlar tarafından e-posta adresiniz ve şifreniz ele geçirilmiş olsa bile doğrulama koduna hiçbir şekilde ulaşamayacak olan hackerlar oyun hesaplarınıza zarar verememektedir.

Kullanımı kolay ve sade bir uygulama olan Battle.net Mobile Authenticator'ı iPhone ve iPad'lerinize indirerek Battle.net hesaplarınızın güvenliğini ücretsiz olarak yüzde 100 sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Authenticator

    Google Authenticator, Google tarafından sunulan çift aşama doğrulamalı bir güvenlik uygulaması.
  • LastPass Authenticator

    LastPass Authenticator, çevrimiçi hesaplarınız için iki adımlı doğrulama uygulaması.
  • Emsisoft Mobile Security

    Güvenlik sorunu yaşıyorsanız Emsisoft Mobile Security tam size göre bir güvenlik uygulaması.
  • Microsoft Authenticator

    Microsoft Authenticator (Microsoft Doğrulayıcı), Microsoft, Google, Facebook ve diğer çevrimiçi hesaplar için iki adımlı (aşamalı) doğrulama uygulaması.
  • 3CX Mobile Device Manager

    3CX Mobile Device Manager, Android cihazlarınızı uzaktan takip ve kontrol edebileceğiniz kullanışlı bir güvenlik uygulamasıdır.
  • Zoner Mobile Security - Tablet

    Zoner Mobile Security Tablet, Android tabletler için özel hazırlanmış eksiksiz bir güvenlik uygulamasıdır.
  • BullGuard Mobile Security

    BullGuard Mobile Security, Android telefon ve tabletlerle uyumlu tam özellikli bir güvenlik uygulamasıdır.
  • McAfee Mobile Security

    McAfee Mobile Security, Android telefon ve tabletinizi virüslere karşı koruyan ödüllü güvenlik uygulamasıdır.