BAZOO - Mobile eSport

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

BAZOO - Mobile eSport, yetenek tabanlı arcade e-spor oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.

BAZOO - Mobile eSport, sosyal tabanlı arcade oynanış sunan blok eşleştirme oyunu. Geliştiriciye göre yeteneklerin ön plana çıktığı mobil e-spor oyunu olan yapım, Android platformuda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Öğrenmesi kolay ustalaşması zor arcade oyunlarından biri BAZOO – Mobile eSport. Ödüllü düzenlenen turnuvalarda dünya genelinde oyuncularla bir araya geliyorsunuz.

Yeni oyuncuların başladığı amatör lig olarak geçen Wood League’den profesyonel mobil oyuncuların yer aldığı Demi-God League’e yükselmek elbette kolay olmuyor. Blokları eşleştirirken seri ve etkili düşünüp kombolar, rakibinize olabildiğince fazla sayıda blok göndererek ölümcül darbeler yapmalısınız. Yeterince iyi oynayamadığınızı düşünürseniz diğer oyuncuların oyunlarını canlı olarak veya tekrarlarını izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Canlı demişken, oyun esnasında rakibinizle sohbet etme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

BAZOO - Mobile eSport

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

BAZOO - Mobile eSport, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen arcade e-spor oyunu.

BAZOO - Mobile eSport, yeteneklerinizi göstermenizi isteyen e-spor oyunu. iOS platformundaki arcade oyunlarından çok farklı bir konumda olduğunu belirtmek gerek. Diğer oyuncularla sohbet edip maçlarını canlı olarak veya tekrarlarını izleme şansına sahipsiniz. Lig mücadelesine sokan ödüllü karşılaşmalarda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Temelinde arcade oynanış sunan blok eşleştirme oyunu ancak detaylara indiğinizde diğerlerinden farkını görüyorsunuz. Dünya genelinde oyuncularla bir araya gelip nefes kesen, sürükleyici PvP karşılaşmalarda yer almaktan turnuva organize etmeye e-spor heyecanını mobilde doyasıya yaşıyorsunuz. Özellikle liglere katılıp Wood League’den Demi-God League’e yükselmek için verilen mücadele anlatılmaz; oynayıp görmeniz gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIFA Mobile Futbol APK

    FIFA Mobile APK, mobil oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı amaçlayan en popüler futbol oyunu.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • NFL Mobile

    NFL Mobile uygulaması ile Amerikan Futbolunu daha yakından takip edebilirsiniz.
  • Mobile Kick

    Mobile Kick mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • NBA Live Mobile

    NBA Live Mobile mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • WGT Golf Mobile

    Geçekçi bir golf simülasyonu arayanlara mobil platformlarda bulabilecekleri en iyi örneklerden biri ücretsiz WGT Golf Mobile.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • FIFA Mobile 19

    FIFA Mobile 19 indirin, yeni sezona başlayın!