Beat Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME

Beat Racer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir yarış oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkan Beat Racer'da engellerden kaçarak en uzun mesafeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Muhteşem bir atmosferde geçen oyunda işiniz oldukça zor.

Karşınıza çıkan engellerden kaçıp yolunuza çıkan puanları toplamaya çalışıtğınız bir oyun olarak karşımıza çıkan Beat Racer, harika atmosferi ve elektronik müzikleriyle ilgi çekiyor. Fütüristik tabanlı görsellere sahip olan oyunda benzersiz grafikler ve kolay kontroller yer alıyor. Son derece kolay kontrollerin ve farklı mekanizmaların yer aldığı oyunda oldukça eğleniyorsunuz. Sonsuz beceri oyunu tarzında bir kurguya sahip olan Beat Racer, can sıkıntısına birebir. Birbirinden eğlenceli müzikleri, bağımlılık yapıcı etkisiyle Beat Racer sizleri bekliyor. 

Oyunda kullandığınız arabaların renklerini kendinize göre ayarlayabiliyor, farklı arabalar arasında seçim yapabiliyorsunuz. Minimalist üç boyutlu tasarımı ve gerçeküstü dünyasıyla Beat Racer oyununu mutlaka denemelisiniz. Yüksek hıza ulaşıp tüm düşmanları yenmelisiniz.

Beat Racer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Beat Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
145 MB DOSYA BOYUTU

Beat Racer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir yarış oyunudur.

Beat Racer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Fütüristik bir temaya sahip olan oyunda engellerden kaçarak yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Oldukça zorlu bir yarış-beceri karışımı bir oyun olarak karşımıza çıkan Beat Racer, minimalist tasarımı ve kolay kontrolleriyle dikkat çekiyor. Harika bir atmosferde geçen oyunda engellerden kaçarak yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Farklı arabaları kontrol edebileceğiniz oyunda farklı dünyalarda yarışabiliyorsunuz. Eğlenceli müziklerin ve bağımlılık yapıcı olayların yer aldığı oyunda aksiyon dolu sahnelerde sizleri bekliyor. Benzersiz grafikleri ve kolay kontrolleriyle Beat Racer sizleri bekliyor. Can sıkıntınızı giderebilecek nitelikte bir oyun olarak karşımıza çıkan Beat Racer oyununu mutlaka denemelisiniz.

Minimalist tasarımı ve harika atmosferiyle bağımlılık yapıcı bir yarış oyunu olan Beat Racer'da farklı araçlar kullanabiliyor ve kullandığınız aracın renkleryle de oynayabiliyorsunuz. Yüksek skorlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmanız gerekiyor. Beat Racer oyununu mutlaka denemelisiniz.

Beat Racer oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Paper Racer

    Paper Racer güzel bir yarış oyunudur
  • Highway Traffic Racer

    Highway Traffic Racer yarış oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken güzel bir yarış oyunu.
  • Drag Racer GT

    Drag Racer GT drag yarışlarını konu alan bir mobil yarış oyunudur
  • Go!Go!Go!:Racer

    Go!Go!Go!:Racer sonsuz koşu türünde bir yarış oyunudur
  • Hot Mod Racer

    Hot Mod Racer eğlenceli bir yarış oyunudur